Iranian Agriculture News Agency

37 تن به ظرفیت تولید گوشت قرمز کردستان افزوده شد

با افتتاح شرکت تعاونی سه‌هزار و 189 پرواربندی چنگ الماس بیجار به مناسبت دهه فجر در این شهرستان ظرفیت تولید گوشت قرمز در کردستان 37 تن افزایش یافت.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری کشاورزی ایران (ایانا)، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان با اعلام این خبر گفت: این تعاونی با سرمایه‌گذاری سه میلیارد ریال و اشتغالزایی چهار نفر به بهره‌برداری رسید.

مصطفی باغبانیان افزود: شرکت تعاونی پرواربندی گوساله چنگ الماس با ظرفیت 100 رأس گوساله پرواربندی شده، سالانه 37 تن گوشت قرمز تولید می‌کند.

وی خاطرنشان کرد: یک میلیارد و 630 میلیون ریال از سرمایه‌گذاری انجام‌شده در این تعاونی به‌صورت آورده اعضاء و یک میلیارد و 370 میلیون ریال آن نیز از محل تسهیلات بانکی پرداخت شده است.

گفتنی است، این طرح در زمینی به مساحت چهارهزار مترمربع و زیربنای یک‌هزار مترمربع در روستای قزانقره از توابع بخش چنگ الماس شهرستان بیجار واقع شده که ظرفیت تولید سالانه آن 37تن گوشت قرمز است./

خبرنگار: مژگان وفایی

A-921118-07

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید