Iranian Agriculture News Agency

تدوین برنامه‌های اجرایی اقتصاد مقاومتی در بخش کشاورزی /حجتی بر ایجاد فرصت های جدید برای توسعه کشاورزی در کشور تاکیدکرد

در نشست با رؤسای سازمان های جهاد کشاورزی: وزیر جهاد کشاورزی بر ایجاد فرصت های جدید برای توسعه کشاورزی در کشور تاکیدکرد.

به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت جهادکشاورزی، محمود حجتی در نشست معاونین،مدیران ستادی و رؤسای سازمان های جهادکشاورزی سراسر کشور که در سالن اجتماعات این وزارتخانه برگزار شد، اظهار داشت: پیگیری، پشتکار و نظارت عامل اصلی در مدیریت بخش کشاورزی است.

وزیر جهاد کشاورزی در ادامه با بیان این که برای پاسخ گویی به انتظارات شهداء، مردم، مسئولین نظام، نسل های آینده موظف به پیگیری مستمر و نظارت بر کارها هستیم از رؤسای سازمان های جهاد کشاورزی استان ها درخواست کرد: نقش، اهمیت ،رسالت و مأموریت های بخش کشاورزی را برای مدیران استان بویژه استانداران به خوبی تبیین نمایید تا توجه و عنایت مسئولین استان به بخش کشاورزی مضاعف شود.

وی همچنین در بخشی از سخنان خود خطاب به مدیران اعلام کرد: بخش کشاورزی از مخاطبان اصلی سیاست های ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری در خصوص اقتصاد مقاومتی است و باید برنامه های اجرایی این سیاست در بخش کشاورزی تدوین شود.

حجتی در ادامه مدیران را به فرصت سازی برای بخش کشاورزی از مجموعه امکانات و مقدورات موجود کشور توصیه کرد و اظهار داشت: در همین شرایط فعلی فرصت های مادی و معنوی زیادی پیرامون ما وجود دارد که باید آنها را شناسایی و در خدمت جامعه کشاورزی قرار دهیم.

وزیر جهاد کشاورزی سپس بهره گیری از ظرفیت‌های فایناس را از جمله فرصت های موجود عنوان کرد و گفت:علی رغم در دسترس بودن این ظرفیت در سنوات گذشته برای بخش کشاورزی مورد استفاده قرار نگرفته است؛ در دوره جدید مدیریت کشاورزی استفاده از این فرصت برای توسعه امور در دستور کار وزارت جهادکشاورزی است.

وی با اشاره به این که مردم به صورت عام و کشاورزان به طور خاص از وزارت جهادکشاورزی دولت تدبیر و امید انتظار اقدامات مدبرانه و امید بخش دارند، ایجاد خط اعتباری 750 میلیارد تومان برای مکانیزاسیون کشاورزی خلق فرصتی از فرصت های موجود پیرامونی عنوان کرد.

وی خاطرنشان کرد: این اقدام مدبرانه توانسته است امیدهایی را در دل کشاورزان ایجاد نماید و ان شا الله زمینه پیشبرد اهداف و برنامه های افزایش تولید را نیز به دنبال خواهد داشت.

وزیر جهادکشاورزی همچنین با تأکید بر ضرورت نظارت دقیق و مستمر بر وظایف حاکمیتی جهاد کشاورزی اظهار داشت: نظارت بر وظایف محوله به وزارت جهاد کشاورزی مهمترین مأموریت مدیران است و این نظارت باید نظام‌مند، هوشمند،هدفمند و مستمر انجام شود و به انجام صحیح وظایف محوله بیانجامد و راه را برای فعالان کشاورزی هموار نماید.

وی در همین ارتباط رؤسای سازمان ها را به اعمال نظارت بیشتر بر امور مربوط به تولید، توزیع و مصرف سموم و آفت کش ها توصیه کرد و اظهار داشت: در ارتباط با جلوگیری از ورود آفت کش های غیر استاندارد در بازار از ابزارهای اطلاع رسانی برای آگاهی بخشی به مصرف کنندگان استفاده نمایید و همچنین نسبت به معرفی عوامل ذینفع به مراجع ذیربط اقدام نمایید و به گونه‌ای این دو اقدام را همزمان پیگیری کنید که امکان هرگونه سوء استفاده و اجحاف به کشاورزان سلب شود.

وزیر جهاد کشاورزی همچنین در این نشست از مجموعه تلاش ها و زحمات رؤسای سازمان ها در پیگیری و اجرای برنامه‌های وزارت جهاد کشاورزی تقدیر و تشکر کرد.

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید