دستور تهیه کباب ترکی خانگی برای به چالش کشیدن کباب پزها!
مهدی خاکی فیروز- دبیر تحریریه روزنامه تعادل
دفتر روزنامه "تعادل" در خیابان ستارخان و در نزدیکی کانون اصلی تولید و فروش دونر کباب یا همان کباب ترکی خودمان قرار دارد. با این حال عمده این ساندویچها، حاوی مقدار زیادی روغن هستند و به همین دلیل، باعث چاقی میشوند و طبعا خانمها و برخی آقایان از آن پرهیز میکنند. اما میتوان با کمی حوصله، کباب ترکی کم چرب را در خانه تهیه کرد. برای این کار باید مرغ یا گوشت بدون استخوان و چربی را فریز کرد و سپس آن را به کمک چاقوی بسیار تیز یا ابزار پوستکنی سیب زمینی، بهصورت چیپسی برید. گوشت مرغ با پیاز و اندکی روغن و گوشت گوساله پس از نیم ساعت آب پز شدن بههمراه پیاز و سپس سرخ شدن، آماده رفتن به مرحله بعدی پخت میشوند. مخلوط کردن مقداری قارچ و فلفل دلمهیی سرخ شده با این ترکیب و پس از آن، افزودن خیارشور، گوجه فرنگی و سس خانگی کم چرب، آخرین مرحله آماده کردن ملات ساندویچ ترکی خانگی است. سسهای قرمز معمولاً چربی کمی دارند ولی اگر عاشق سس سفید هستید، ترکیب ماست کم چرب، سس مایونز، کمی آبلیمو و ادویههایی همچون فلفل سفید، نمک و پودر سبزیجات معطر میتواند سس کم چرب خوش طعمی را برای شما فراهم کند. البته سسهای کمچرب کارخانهیی هم در بازار وجود دارد، اما این سسها معمولاً غلیظ هستند و شاید ترجیح دهید آن را با آبلیمو رقیق کنید.
از فستفودهایی که در همسایگی روزنامه هستند، بابت این نوشته عذرخواهی میکنم، اما به هر حال خودشان مقصر هستند. شاید اگر در کنار خوشمزگی، بهکالری ساندویچها هم توجه میکردند، امروز این نوشته من هیچ خوانندهیی نداشت./
دیدگاه تان را بنویسید