Iranian Agriculture News Agency

در کنگره ملی سلامت غذا، تولید، تبدیل و مصرف در کرج عنوان شد:

افزایش ارج و قرب دامپزشکان نسبت به پزشکان، نشانه "سلامت محوری" هر جامعه است

نخستین کنگره ملی سلامت غذا، تولید، تبدیل و مصرف ظهار امروز پنج شنبه در دانشگاه آزاد اسلامی کرج برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری کشاورزی ایران (ایانا)، فرزاد پاک نژاد، رییس مرکز تحقیقات کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی کرج و رییس کنگره ملی سلامت غذا، تولید، تبدیل و مصرف با بیان این که کنگره یاد شده با هدف شناساندن اهمیت مساله غذا و سلامت و فرهنگ سازی برای تولید انبوه محصولات ارگانیگ برگزار شد، افزود: تولید محصولات کشاورزی سالم بدون استفاده از سموم و بسترسازی برای مشارکت علاقه مندان به عرصه تولید محصولات غذایی با رعایت الگوهای بهداشتی از اهداف دیگر برگزاری این کنگره است.

پاک نژاد با ستایش از حضور فعال پژوهشگران در شکل گیری این کنگره که ظرفیت مناسبی را برای انتقال تجارب علمی در عرصه غذا به وجود آورد،خاطر نشان کرد: توجه به ذائقه، سلامت و بهداشت مصرف کننده از مواردی است که با نگاه فنی باید به آن پرداخته شود.

به گزارش ایانا، مریم معرفی دبیر اجرایی کنگره نیز با اعلام این که از سراسر کشور 600 مقاله به این کنگره ارسال شده است که 58 مقاله به صورت شفاهی یا سخنرانی و مابقی به صورت پوستر بود، گفت : کیفیت و محتوای مقاله های ارایه شده به این کنگره مناسب بود و این امر بیانگر تعمیق روح پژوهش در سراسر ایران اسلامی است.

بنابراین گزارش، از میان مقالات ارایه شده به این کنگره که شش مقاله آن ها برتر شناخته شد و درحاشیه این کنگره نیز نمونه های مواد غذایی تعدادی از شرکت های بزرگ مواد غذایی و لبنی کشور به نمایش گذاشته شد.

در این کنگره حدود 200 نفر از پژوهشگران، اساتید دانشگاه، کارشناسان علوم غذایی و بهداشت و تولید کنندگان مواد غذایی کشور حضور داشتند که البته به نظر می رسد با توجه به تراکم برنامه های روز جهانی غذا می شد بریا برگزاری آن در موعد مناسب تر و با همکاری ارگان های مسوول استان، امکان بهره مندی بیشتر فعالان بخش را از محتوای علمی آن برخوردار ساخت.

بنابراین گزارش در کنگره یاد شده که اسکندر زند، معاون وزیر جهاد کشاورزی و رییس سازمان تحقیقات،آموزش و ترویج و همچنین باغستانی، رییس سازمان حفظ نباتات نیز حضور داشتند؛ چند تن از مسوولان و کارشناسان به ایراد سخنانی در باب اهمیت سلامت غذا، تولید و روند تبدیل و مصرف آن پرداختند که البته در جریان یکی از سخنرانی ها حسین چمنی، مشاور انجمن صنایع لبنی ایران در حضور دامپزشکانی که برای کسب بیست نمره بازآموزی دامپزشکی این کنگره در آن حضور یافته بودند؛ به نکته ظریفی در باب جایگاه خطیر دامپزشکی پرداخت و گفت: نشانه سلامت محور شدن جامعه زمانی است که ارج و قرب یک دامپزشک در آن جامعه از پزشک بالاتر برود، چرا که دامپزشکان متعهد سلامت محور هستند و پزشکان، بیمار محور!/

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید