Iranian Agriculture News Agency

کارخانه تولید آبمیوه های گازدار شیرین عسل بهره برداری شد

بزرگ ترین واحد تولید آب میوه های گازدار در واحد کشت و صنعت آذربایجان خاوری یکی از زیر مجموعه های گروه صنایع غذایی شیرین عسل با حضور  نعمت زاده وزیر صنعت، معدن و تجارت به بهره برداری رسید.

به گزارش خبرگزاری کشاورزی ایران(ایانا) به نقل از پایگاه خبری اقتصاد غذا، در ابتدای آیین افتتاحیه، یونس ژائله، رییس هیأت مدیره گروه صنایع غذایی شیرین عسل اظهار داشت: مجموعه شیرین عسل در سال 1388 خورشیدی با توجه به ظرفیت تولید محصولات کشاورزی استان و باغ های وسیع سیب، آلبالو و انگور و وجود کنسانتره میوه تولید شده توسط کارخانجات استان، تصمیم گرفت ایجاد این مجموعه تولیدی آب میوه گازدار را در دستور کار قرار دهد.

ژائله که سال گذشته به عنوان نخبه ی اقتصادی جهان اسلام برگزیده شده بود، با تاکید بر این که در ایجاد این واحد جدید علی رغم فشار تحریم ها با تکیه بر منابع داخلی شرکت از تسهیلات بانکی استفاده نشده است، ادامه داد: آذربایجان، مرکز و قطب صنایع غذایی کشور است و در تلاش هستیم که حاصل تلاش کشاورزان زحمتکش استان را با ارزش افزوده حداکثری به محصولی با ارزش و با کیفیت تبدیل کرده و به بازارهای صادراتی عرضه نماییم که خوشبختانه از همین ابتدا مقدمات صادرات به کشورهای همسایه از جمله افغانستان، پاکستان، چین و مالزی را فراهم کرده ایم.

در ادامه این آیین، نعمت زاده، وزیر وزارت صنعت، معدن و تجارت اظهار داشت: یک یک این واحدهای تولیدی متعلق به کارآفرینانی مانند یونس ژائله نیست، بلکه به همه ایران و به این مملکت تعلق دارد. کسانی که به این کشور خدمت می کنند، فقط رییس جمهور و وزیر و امثال اینها نیستند. افرادی مثل ایشان هم در داخل کشور و هم در جهان برای ایران افتخار می آفرینند و باید بروند و در فروشگاه ها و بازارهای جهان محصولات ساخت ایران را عرضه کنند.

نعمت زاده چنین ادامه داد: باید به هم اعتماد داشته باشیم و از کسانی که می توانند راهنمایی کنند، دست دیگران را بگیرند و حرکت ایجاد کنند، می خواهند کار کنند، خدمت کنند، دانش بیاورند، دانش بیافرینند، فناوری ایجاد کنند، صادرات را توسعه بدهند، حمایت کنیم. کشور ما نیازمند توسعه است. وقتی می شود این همه کار ایجاد کرد چرا باید جوانان تحصیلکرده ی ما بیکار باشند؟

وی با اشاره به اینکه آذربایجانی ها در خیلی از زمینه ها پیشرو هستند و آذربایجان از قدیم الایام مرکز تجارت بین الملل ایران بوده و در حال حاضر نیز قطب صنایع غذایی کشور محسوب می شود، تاکید کرد: این توان وجود دارد که با فعال سازی صادرات مولّد، آذربایجان تبدیل به مرکز تجارت بین المللی ایران شود.

لازم به ذکر است شرکت کشت و صنعت آذربایجان خاوری در سال 81 در زمینی به مساحت 2200 هکتار احداث گردیده و شامل گاو داری 5 هزار رأسی، پرورش مرغ تخم گذار با تولید روزانه 140 تن تخم مرغ، واحد تولیدی شیر و آبمیوه بسته بندی شده با تولید روزانه 300 تن شیر، آبمیوه و کنسانتره میوه، واحد تولید رب گوجه فرنگی با تولید 25 تن رب در هر ساعت است.

واحد تولید آبمیوه گازدار اسکای در هر ساعت قادر به تولید 24 هزار بطری یک لیتری انواع آبمیوه گازدار از کنسانتره بهترین میوه های تولید باغات منطقه اعم از سیب، آلبالو و انگور با بالاترین کیفیت و مطابق با استاندارد های جهانی است./

مطلب مرتبط:

6 فعال صنعت غذا در فهرست ثروتمندان ایرانی/ مالکان شیرین عسل، کاله، دایتی، مدلل ها و...

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید