Iranian Agriculture News Agency

معرفی رقم جدید «جو» مقاوم به شوری پس از 15 سال تحقیق

بذر پرورشی جو مقاوم به شوری با نام خاتم با مشارکت محققان مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی اصفهان وارد بازار شد.

بذر پرورشی جو مقاوم به شوری با نام خاتم با مشارکت محققان مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی اصفهان وارد بازار شد.
به گزارش ایانا به نقل از صدا و سیما، رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی استان اصفهان گفت: رقم جو لاین 4 شوری یک از روش تلاقی رقم خارجی با ایرانی و تکثیر بذر در 15 سال پژوهش محققان تولید و با نام خاتم معرفی شد.
علی اصغر شهابی افزود: این رقم متحمل به شوری و مناسب برای کشت در مناطق زمینهای شور و لب شور بوده و دارای عملکرد بالا ، مقاوم به خوابیدگی و ریزش در شرایط شور است.
مهرداد محلوجی محقق این طرح تحقیقاتی و استادیار مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی استان اصفهان هم گفت: این رقم جو با عملکرد 6 تن و 200 کیلوگرم در هر هکتار در مناطق معتدل ایستگاههای رودشت اصفهان ، کرمان ، عباس آباد ، مشهد ،گناباد ، قم و یزد با شوری آب حدود 12 دسی زیمنس بر متر است.
انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید