انتخاب هیات مدیره جدید انجمن مهندسی کیفیت صنایع غذایی مازندران
انجمن مهندسی کیفیت صنایع غذایی مازندران هیات مدیره جدید خود را شناخت
نهمین مجمع عمومی و پنجمین دوره انتخابات هیات مدیره و بازرس «انجمن مهندسی کیفیت صنعت غذای مازندران» با حضور اکثریت اعضاء برگزار شد .
به گزارش پایگاه خبری اقتصاد غذا «فود پرس»، در این جلسه پس از قرائت و تایید عملکرد هیات مدیره توسط مجمع و تصویب برنامه های پیشنهادی برای اجرا در یک سال آینده توسط هیات مدیره، انتخابات هیات مدیره جدید با معرفی کاندیداها و رأی گیری انجام شد و در پایان
۱ - محسن کشمیری
۲ - سیده لیلا سلیم بهرامی
۳ - عباس توکلی
۴ - حسین بخشنده
۵ - محمد رزاقی
با کسب اکثریت آراء، به عنوان اعضای اصلی هیات مدیره و نسیبه مجرد و رضا قنبری به عنوان اعضای علی البدل انتخاب شدند .
بنا بر این گزارش رمضان نصری با کسب اکثریت آراء بازرس اصلی و میثم نقوی بازرس علی البدل شدند .
گفتنی است انجمن مهندسی کیفیت صنعت غذای مازندران در راستای آگاهی،دفاع و حمایت از مصرف کننده و ارتقاء دانش و توان فنی کارشناسان عضو با شعار« مصرف کننده، تخصص، مشارکت»، در استان مازندران فعالیت دارد /.
دیدگاه تان را بنویسید