Iranian Agriculture News Agency

ایجاد مراکز عرضه مستقیم محصولات کشاورزی و دامی در دستور کار تعاون روستایی یزد

طرح ایجاد مراکز عرضه مستقیم محصولات کشاورزی و دامی در سطح استان یزد در جلسه شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی استان مورد بررسی قرار گرفت.


طرح ایجاد مراکز عرضه مستقیم محصولات کشاورزی و دامی در سطح استان یزد در جلسه شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی استان مورد بررسی قرار گرفت.

به گزارش ایانا از روابط عمومی سازمان تعاون روستایی استان یزد، طرح ایجاد مراکز عرضه مستقیم محصولات کشاورزی و دامی در سطح استان در پازدهمین جلسه شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی مورد بررسی قرار گرفت.
مدیر سازمان تعاون روستایی استان یزد ضمن اعلام این خبر اظهار داشت: با عنایت به نیاز شهروندان به دسترسی سریع به محصولات کشاورزی با کیفیت و قیمت مناسب و اختلاف بسیار زیاد قیمت محصولات تولیدی کشاورزی از تولید تا مصرف و توجه به این مهم که این اختلاف قیمت به نفع تولیدکننده و مصرف کننده نیست، در راستای حمایت از تولیدکنندگان بومی و کشاورزان استان لازمست تا چرخه تولید تا عرضه محصولات کشاورزی در استان کامل و اجرایی گردد.
علی جهازی در ادامه با اشاره به اهداف تهیه و ارائه طرح ایجاد مراکز عرضه مستقیم محصولات کشاورزی و دامی در سطح استان یزد اظهار داشت: شروع برنامه ریزی ملموس برای هدفمند نمودن تولید، دسترسی سریع و آسان تولیدکنندگان به بازارهای هدف، بازگشت ارزش افزوده به چرخه تولید، کمک به ثبات و تنظیم بازار محصولات کشاورزی، کوتاه کردن زنجیره تولید تا مصرف با حذف واسطه های کاذب و حفظ منافع تولیدکنندگان و مصرف کنندگان محصولات کشاورزی و دامی از جمله اهداف طرح ایجاد مراکز عرضه مستقیم محصولات کشاورزی و دامی در سطح استان یزد می باشد.
مدیر سازمان تعاون روستایی استان یزد ضمن ارائه طرح مذکور در جلسه شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی استان با بیان ظرفیت های بخش کشاورزی و توانمندی های شبکه تعاونی های روستایی و کشاورزی استان اظهار داشت: استان یزد با تولید سالیانه بالغ بر 53 هزار تن گوشت مرغ، 225 هزار تن شیر خام، 18هزار تن تخم مرغ، 360 هزار تن محصولات گلخانه ای، 451 هزار تن محصولات زراعی نظیر زعفران، سبزی و صیفی، 234 هزار تن محصولات باغی نظیر پسته، زردآلو و قیسی، انار، انگور و 214 تن عسل دارای ظرفیت های بالایی در تولید محصولات محصولات کشاورزی و دامی می باشد. علی جهازی در ادامه افزود: شبکه تعاونی های روستایی و کشاورزی استان یزد نیز با وجود 112 تشکل مردمی در بخش روستایی و تولید کشاورزی با عضویت بالغ بر 109 هزار نفر که ارتباط مستقیمی با تولید و تولید کنده بخش کشاورزی استان دارند دارای توانمندی ها و ظرفیت های گسترده ای در زمینه های مختلف بخش کشاورزی می باشد. از جمله توانمندی ها و ظرفیت های شبکه شبکه تعاونی های روستایی و کشاورزی استان یزد وجود زیر ساخت های لازم جهت حمایت از تولید بخش کشاورزی نظیر کارخانه های تهیه خوراک دام ایستگاههای جمع آوری شیر، واحد های بسته بندی فرآورده های لبنی، کشتارگاه مدرن مرغ، انبارها و مراکزخرید مستقیم محصولات کشاورزی از تولیدکنندگان، ایستگاه جمع آوری، سورت و بسته بندی محصولات گلخانه ای، ایستگاه های بسته بندی حبوبات و محصولات پودری و چای، شرکت حمل و نقل وابسته به تشکل های مردمی و فروشگاه های عرضه مستقیم در سطح روستاها می باشد.
مدیر سازمان تعاون روستایی استان یزد در پایان ضمن اشاره به چالش های پیش روی تولیدکنندگان بخش کشاورزی در رابطه با عرضه محصولات تولیدی و همچنین چالش های مصرف کنندگان راهکارهایی در جهت رفع چالش های موجود ارائه کرد و اظهار داشت: با توجه به اینکه کلیه پتانسیل و توانمندی های موجود تشکلهای تولیدکنندگان در راستای تولید صرف شده لذا جهت شروع طرح عرضه مستقیم محصولات، نیاز به همکاری سایر بخش های خصوصی و دولتی استان نظیر شهرداری ها و کمک های دولتی بصورت بلاعوض و یا تسهیلات ارزان قیمت است.

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید