Iranian Agriculture News Agency

مدیر جهاد کشاورزی قرچک:

تولید جو در شهرستان قرچک از مرز 5000 تن گذشت

مدیر جهاد کشاورزی قرچک گفت: تولید جو در شهرستان قرچک از مرز پنج‌هزار تن گذشت.

تولید جو در شهرستان قرچک از مرز 5000 تن گذشت

مدیر جهاد کشاورزی قرچک گفت: تولید جو در شهرستان قرچک از مرز پنج‌هزار تن گذشت.

به گزارش خبرگزاری کشاورزی ایران (ایانا) به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان تهران، علی‌اشرف کریمیان با اشاره به اینکه شهرستان قرچک یکی از مراکز تولید غلات در استان تهران است، افزود: شهرستان قرچک در حوزه تولید جو نیز فعال بوده و توانسته محصولات خود را به متقاضیان عرضه کند.

وی خاطرنشان کرد: تلاش داریم تا از ظرفیت و پتانسیل‌های شهرستان قرچک در حوزه کشاورزی بیش از گذشته استفاده کنیم، چرا که این شهرستان در این عرصه از استعداد و توانمندی بسیار بالایی برخوردار است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان قرچک با اشاره به میزان سطح زیر کشت جو در شهرستان قرچک افزود: یک‌هزار و ۳۰۰ هکتار از اراضی قابل کشت شهرستان قرچک به کشت محصول جو اختصاص پیدا کرده است.

کریمیان با اشاره به میزان برداشت محصول جو از مزارع شهرستان نیز ادامه داد: در مجموع یک‌هزار و ۳۰۰ هکتار از اراضی زیر کشت رفته، بیش از پنج‌هزار و ۴۶۰ تن محصول جو برداشت شده است.

وی تصریح کرد: بخش کشاورزی می‌تواند در توسعه و شکوفایی اقتصادی شهرستان قرچک مؤثر باشد و تلاش داریم تا از ظرفیت‌های شهرستان در این عرصه استفاده کنیم./

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید