Iranian Agriculture News Agency

سیلوهای نگهداری گندم مشمول اخذ پروانه های بهداشتی هستند/ آزمایش و ارزیابی گندم های وارده به کارخانجات آردسازی

کارشناس ارشد تغذیه اداره نظارت و ارزیابی مواد غذایی و آشامیدنی با منشأ گیاهی سازمان غذا و دارو گفت: سیلوهای نگهداری گندم مشمول اخذ پروانه های بهداشتی هستند و مسوول فنی واجد شرایط استخدام نموده که پروانه مسئول فنی از معاونت های غذا و دارو اخذ کرده اند.

سیلوهای نگهداری گندم مشمول اخذ پروانه های بهداشتی هستند/ آزمایش و ارزیابی گندم های وارده به کارخانجات آردسازی


کارشناس ارشد تغذیه اداره نظارت و ارزیابی مواد غذایی و آشامیدنی با منشأ گیاهی سازمان غذا و دارو گفت: سیلوهای نگهداری گندم مشمول اخذ پروانه های بهداشتی هستند و مسوول فنی واجد شرایط استخدام نموده که پروانه مسئول فنی از معاونت های غذا و دارو اخذ کرده اند .

زهره پور احمد، کارشناس ارشد تغذیه اداره نظارت و ارزیابی مواد غذایی و آشامیدنی با منشأ گیاهی سازمان غذا و دارو به پایگاه سازمان غذا و دارو گفت: تقریبا سالانه حدود 10 تا 11 میلیون تن گندم در کشور مصرف می شود که حدود 7 میلیون تن آن جهت مصارف نانوایی است

.

وی افزود: از آنجا که علاوه بر تامین امنیت مواد غذایی در کشور تضمین سلامت و ایمنی مواد غذایی حائز اهمیت است، لذا گندم های وارده به کارخانجات آردسازی و همچنین مراکز ذخیره سازی به منظور ارزیابی تامین کننده از نظر مقدار فلزات سنگین آلاینده سرب و کادمیوم، مایکوتوکسین ها، کپک و سایر عوامل خطر زا مثل سن زدگی و ... طبق مقررات و دستورالعمل های اعلام شده به معاونت های غذا و دارو سراسر کشور، مورد ارزیابی قرار می گیرد .

پور احمد اظهار داشت: این موارد نیز در خصوص گندم های وارداتی سال گذشته در مبادی ورودی مورد کنترل قرار گرفته است .

کارشناس ارشد تغذیه اداره نظارت و ارزیابی مواد غذایی و آشامیدنی با منشأ گیاهی سازمان غذا و دارو در ادامه بیان داشت: ذخیره سازی مناسب گندم نسبت به تولید گندم سالم از اهمیت بیشتری برخوردار است. به همین منظور سیلوهای نگهداری گندم مشمول اخذ پروانه های بهداشتی هستند و مسول فنی واجد شرایط استخدام کرده که پروانه مسئول فنی از معاونت های غذا و دارو اخذ کرده اند که ملزم به کنترل های لازم در زمان ذخیره سازی گندم هستند.


انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید