Iranian Agriculture News Agency

رئیس مؤسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور به ایانا خبر داد:

هدف‌گذاری برای تولید 100 هزار تن تیلاپیا/ راه‌اندازی دفتر تجاری‌سازی برای انتقال اعتبارات از بخش دولتی به خصوصی

در صورت موافقت سازمان حفاظت محیط زیست کشور، هدف‌گذاری برای تولید 50 تا 100 هزار تن تیلاپیا مدنظر است.

هدف‌گذاری برای تولید 100 هزار تن تیلاپیا/ راه‌اندازی دفتر تجاری‌سازی برای انتقال اعتبارات از بخش دولتی به خصوصی


در صورت موافقت سازمان حفاظت محیط زیست کشور، هدف‌گذاری برای تولید 50 تا 100 هزار تن تیلاپیا مدنظر است.

رئیس مؤسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور امروز در همایش تفکر بسیجی در تولید پایدار شیلاتی گفت: این مؤسسه با قدمتی 100 ساله روی سه‌هزار و 300 گونه از آبزیان دریای خزر، خلیج فارس و دریای عمان فعالیت می‌کند.

محمد پورکاظمی افزود: با دارا بودن 12 مرکز تحقیقاتی در شمال و جنوب، بزرگ‌ترین ناوگان تحقیقاتی را در اختیار داریم.

وی درباره پروژه‌های شیلاتی در دست اقدام و انجام‌شده خاطرنشان کرد: بیش از یک‌هزار و 684 پروژه تحقیقاتی طی سال‌های اخیر به انجام رسیده و 9 هزار گزارش نهایی و دوهزار و 700 مقاله، کتاب و پوستر نیز منتشر شده است.

پورکاظمی از انتقال اعتبارات از بخش دولتی به خصوصی خبر داد و تصریح کرد: با راه‌اندازی دفتر تجاری‌سازی در دفتر پژوهشکده تلاش می‌کنیم اعتبارات مورد نیاز طرح‌های تحقیقاتی را به بخش خصوصی واگذار کنیم.

وی ادامه داد: با معرفی تیلاپیا به صنعت آبزی‌پروری، هدف‌گذاری برای تولید 50 تا 100 هزار تن آبزی در مناطق خاص مدنظر است که البته این امر منوط به اجازه سازمان حفاظت محیط زیست است.


ایران جزو پنج کشور تولید میگوی عاری از ویروس

رئیس مؤسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور، ایران را جزو یکی از پنج کشور تولید میگوی عاری از ویروس ( SPF ) برشمرد و یادآور شد: سند ملی به‌گزینی و اصلاح نژاد میگو به تصویب رسیده و به‌دنبال اجرایی کردن برنامه‌های آن هستیم.

پورکاظمی از تدوین سند راهبردی اصلاح نژاد قزل‌آلای رنگین‌کمان خبر داد و تأکید کرد: ایجاد مرکز قرنطینه ماهی قزل‌آلا در تنکابن، پرورش کپور در چاه‌های متراکم، طرح ملی خیار دریایی در چابهار و شناسایی بیش از 12 گونه، تولید جلبک و... برخی از طرح‌های تحقیقاتی مؤثر در این حوزه است.

وی اظهار داشت: این پژوهشکده آمادگی رفع نیازهای بخش شیلات را دارد و در این راستا دفتر توسعه و ترویج دستاوردهای تحقیقاتی ایجاد شده است.

پورکاظمی در پایان گفت: اگر بتوانیم متوسط تولید در واحدهای تولیدی را به میزان تولید نمونه‌ها برسانیم، به موفقیت‌های خوبی دست خواهیم یافت و در همین راستا کمیته‌های تخصصی کمک بزرگی خواهند کرد./

M-950531-03

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید