Iranian Agriculture News Agency

معاون سلامت اداره کل دامپزشکی سمنان خبر داد:

افزایش تولید مرغ بدون آنتی بیوتیک (سبز) در استان سمنان

معاون سلامت اداره کل دامپزشکی سمنان گفت: به منظور تأمین امنیت غذایی و ارتقاء سطح سلامت جامعه، پرورش و تولید مرغ بدون آنتی بیوتیک در استان سمنان رو به افزایش است.

افزایش تولید مرغ بدون آنتی بیوتیک (سبز) در استان سمنان

به گزارش خبرگزاری کشاورزی ایران (ایانا) و به نقل از روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی استان سمنان، حسن هاشم زاده با اعلام این خبر افزود: به منظور تأمین امنیت غذایی و ارتقاء سطح سلامت جامعه پرورش و تولید مرغ بدون آنتی بیوتیک در استان سمنان رو به افزایش است؛ در این واحدها پرورش مرغ، با نظارت مستقیم ادارات دامپزشکی صورت گرفته و در سه مرحله نمونه گیری و ارسال به آزمایشگاه برای بررسی وجود آنتی بیوتیک انجام می شود و پس از صدور تأییدیه، اجازه عرضه به بازار با نشان مرغ بدون آنتی بیوتیک (سبز) را دارد که توزیع یکی از پرورش دهندگان همزمان با هفته دولت شروع شد .

وی در ادامه افزود: پرورش مرغ بدون آنتی بیوتیک علاوه بر تولید محصولی با کیفیت بهداشتی تر، به اقتصاد مرغداری نیز کمک می کند .

هاشم زاده در پایان اظهار امیدواری کرد که با استقبال شهروندان و افزایش تقاضا، تولیدکنندگان بیشتری به تولید مرغ بدون آنتی بیوتیک بپردازند.

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید