Iranian Agriculture News Agency

۱۶ تا ۱۸ آذر ماه سال جاری برگزار می‌شود:

گیلان میزبان نخستین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی دانشجویان صنایع غذایی کشور

با همکاری انجمن صنایع غذایی ایران، به‌منظور ارتقاء سطح علمی و فکری پژوهشگران کشور و ایجاد محیط مناسب برای برقراری ارتباطات علمی و تبادل افکار، نخستین کنگره دانشجویی صنایع غذایی ایران با حضور پژوهشگران و علاقه‌مندان این رشته ۱۶ تا ۱۸ آذرماه سال جاری در گیلان برگزار می‌شود.

گیلان میزبان نخستین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی دانشجویان صنایع غذایی کشور


با همکاری انجمن صنایع غذایی ایران، به‌منظور ارتقاء سطح علمی و فکری پژوهشگران کشور و ایجاد محیط مناسب برای برقراری ارتباطات علمی و تبادل افکار، نخستین کنگره دانشجویی صنایع غذایی ایران با حضور پژوهشگران و علاقه‌مندان این رشته ۱۶ تا ۱۸ آذرماه سال جاری در گیلان برگزار می‌شود.

به گزارش ایانا، دبیرخانه این کنگره از کلیه اساتید، دانشجویان، پژوهشگران، صنعتگران، مراکز پژوهشی و صنعتی جهت شرکت در این همایش علمی دعوت به عمل آورد.

همچنین تکنولوژی مواد غذایی شامل روش‌های نوین فرآوری در صنایع غذایی، روش‌های نوین پایش کیفیت، ریزپوشانی (میکروکپسولاسیون) در صنایع غذایی، کاربرد اشعه ماوراء بنفشُ مایکروویو و اشعه مادون قرمز، فرآیندهای غشایی در صنایع غذایی، بسته‌بندی‌های نوین صنایع غذایی، فرآوری پسماندهای کشاورزی، تولید و ارزش غذایی محصولات بومی، راهکارهای کاهش افزودنی‌های مصنوعی در صنایع غذایی برخی از مهم‌ترین محورها بوده و روش‌های نوین نگه داری مواد غذایی، کاربرد بیوسنسورها در صنایع غذایی، استفاده از روش‌های غیرحرارتی در فراوری مواد غذایی، غنی‌سازی مواد غذایی وغذاهای فراسودمند ازدیگر محورهای این همایش است.

مباحث مربوط به میکروبیولوژی مواد غذایی، مهندسی صنایع غذایی، شیمی مواد غذایی و مباحث نوین در صنایع غذایی نیز از سایر محورهای قابل بحث در این کنفرانس است.

لازم به ذکر است، بازدید از اماکن فرهنگی، گردشگری و طبیعت بکر گیلان، برپایی نمایشگاه فرهنگی و هنری استان، برگزاری مسابقه، کارگاه‌های نوین با رویکردی نوآورانه، میزگردهای بحث و بررسی مسائل روز علمی و آموزشی دانشجویان کشور و بررسی آلودگی‌های ممکن از جانب صنعت بر روی محیط زیست، بازدید از موزه میراث روستایی استان گیلان، نگین فرهنگی و معماری شمال کشور، اماکن فرهنگی، تفریحی و تاریخی کلانشهر رشت، دروازه تمدن، بازدیدهای علمی با رویکردی متفاوت و تخصصی در گرایش‌های مختلف با همکاری انجمن علمی دانشکده علوم کشاورزی و انجمن متخصصان صنایع غذایی ایران، برگزاری سخنرانی‌های کلیدی توسط اساتید برجسته داخلی و خارجی، برگزاری نخستین فن‌بازار تخصصی صنایع غذایی کشور، از برنامه‌های پیش‌بینی‌شده در حاشیه این همایش است.

علاقه‌مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به وب‌سایت کنگره www.scfst.ir مراجعه کنند./

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید