با آغاز به کار مرکز تولید خاویار در دزفول؛
تولید یک تن خاویار و 150 تن گوشت در سال به ظرفیت تولید کشور افزوده شد/ درخواست مساعدت مسئولان به بازاررسانی محصولات شیلاتی
یک تولیدکننده ماهی خاویاری توانست یک تن خاویار و 150 تن گوشت ماهی خاویاری را به تولید کلی کشور بیفزاید.
یک تولیدکننده ماهی خاویاری توانست یک تن خاویار و 150 تن گوشت ماهی خاویاری را به تولید کلی کشور بیفزاید.
پرورشدهنده ماهیان گرمآبی و خاویاری دزفول امروز در گفتوگو با خبرنگار ایانا از تولید یک تن خاویار و 150 تن گوشت در سال خبر داد و گفت: در مزرعهای با ظرفیت 16 هزار قطعه ماهی خاویاری در سنین مختلف قابلیت تولید سالانه یک تن خاویار و 150 تن گوشت آن فراهم است.
عبدالمجید حنطوشزاده افزود: این مرکز قابلیت تولید 250 هزار قطعه بچهماهی در سال را دارد و پیشبینی میشود امسال 50 تن گوشت ماهی خاویاری و 100 کیلوگرم خاویار به بازار عرضه شود.
وی صادرات به بازارهای اروپایی را از مهمترین اهداف خود برشمرد و خاطرنشان کرد: از مسئولانی که در مراسم افتتاحیه این مرکز تولیدی حضور داشتند، خواستار بازگشایی راه صادرات را داشتیم.
پرورشدهنده ماهیان گرمآبی و خاویاری دزفول ادامه داد: بچهماهیان این مرکز توسط مرکز تکثیر شهیدبهشتی رشت تأمین میشود.
حنطوشزاده درباره سرمایهگذاری در این بخش تصریح کرد: این مزرعه با سرمایه اولیه 2.5 میلیارد تومان راهاندازی شد که 500 میلیارد تومان آن با تسهیلات تأمین شده و مابقی را آورده شخصی تشکیل میدهد.
وی یادآور شد: مراحل تولید و استحصال خاویار در این مرکز زیر نظر مسئولان شیلاتی انجام میشود.
تولید 100 تن گوشت ماهی گرمآبی در دزفول
پرورشدهنده ماهیان گرمآبی و خاویاری دزفول تأکید کرد: در مزرعه ماهیان گرمآبی در فضایی 16 هکتاری، ظرفیت 100 تن گوشت ماهی فراهم است.
حنطوشزاده در پایان اظهار داشت: این مزرعه 15 سال است که به ظرفیت اسمی خود رسیده و گونههایی چون کپور، آمور، شیربت، سیلور و... به عراق صادر میکند.
گفتنی است، روز گذشته بخش خاویاری این مرکز توسط وزیر ارتباطات، استاندار خوزستان، نمایندگان محلی و تنی چند از مسئولان و تولیدکنندگان بهصورت رسمی افتتاح و کار استحصال و تولید خاویار بهطور در این مزرعه آغاز شد و چهار قطعه ماهی خاویاری از گونه استرلیاد به روش لاپراسکوپی تعیین جنسیت شد./
M-950822-03
دیدگاه تان را بنویسید