Iranian Agriculture News Agency

معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان گیلان اعلام کرد:

اجرای طرح کاهش سن و وزن مرغ کشتار در گیلان از امروز

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان گفت: افزایش تعداد دفعات جوجه ریزی، کاهش ریسک ابتلا به بیماری ها، افزایش تراکم پرورش در واحد سطح و افزایش بهره وری، فراهم کردن توسعه صادرات، افزایش کیفیت گوشت مرغ تولیدی و کاهش زمینه های تولید از جمله مزایای طرح کاهش سن و وزن کشتار مرغ به شمار می رود.

اجرای طرح کاهش سن و وزن مرغ کشتار در گیلان از امروز


معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان از اجرای طرح کاهش سن و وزن مرغ کشتار از امروز اول آذر ماه در این استان خبر داد.

به گزارش ایانا از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان، ایرج بنیادی در جلسه کارگروه برنامه ریزی تولید مبنی بر کاهش وزن و سن کشتار گفت: به دنبال طرح ملی کاهش سن و وزن مرغ مصرفی که از تیر ماه سالج اری سوی وزارت جهاد کشاورزی ابلاغ شد، فاز نخست این پروژه از امروز اول آذر ماه در استان گیلان اجرا شد.

وی افزود: بر این اساس، سن کشتار مرغ حداکثر 42 روز و وزن لاشه مرغ حداکثر یک کیلو و 800 گرم تعیین شد که از امروز در استان گیلان اجرایی شد.

وی در مورد مزایای این طرح تصریح کرد: افزایش تعداد دفعات جوجه ریزی، کاهش ریسک ابتلا به بیماری ها، افزایش تراکم پرورش در واحد سطح و افزایش بهره وری، فراهم کردن توسعه صادرات، افزایش کیفیت گوشت مرغ تولیدی و کاهش زمینه های تولید از جمله مزایای طرح کاهش سن و وزن کشتار مرغ به شمار می رود.

معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان گیلان خاطرنشان کرد: رونق در سایر حلقه های تولید گوشت مرغ به دلیل افزایش نیاز به جوجه یکروزه نیز از دیگر مزیت های این طرح محسوب
می شود.

بنیادی در پایان با اشاره به لزوم فرهنگ سازی در جامعه یادآور شد: اینکه مرغ سنگین وزن کیفیت بهتری دارد باور غلطی است و از نظر کارشناسان مرغ های با وزن کمتر سالم تر هستند.

در جلسه کارگروه برنامه ریزی تولید مبنی بر کاهش وزن و سن کشتار مدیر کل دامپزشکی استان، مدیر کل دفتر امور اقتصادی استانداری گیلان، نمایندگان شرکت پشتیبانی امور دام، اتحادیه مرغداران، انجمن صنفی مرغداران، انجمن حمایت از تولید کننده و مصرف کننده حضور داشتند.


انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید