Iranian Agriculture News Agency

معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان ایلام اعلام کرد:

اجرای طرح ملی کاهش سن و وزن کشتارمرغ گوشتی در ایلام

معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان گفت: در فاز نخست طرح ملی کاهش سن و وزن کشتار، مرغ گوشتی قابل بسته بندی با میانگین وزن لاشه قابل عرضه به بازار 8 / 1 و حداکثر تا وزن لاشه 2 / 2 کیلوگرم و وزن های بالاتر می بایست به صورت قطعه بندی عرضه شود.

اجرای طرح ملی کاهش سن و وزن کشتارمرغ گوشتی در ایلام

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان ایلام از اجرای طرح ملی کاهش سن و وزن کشتارمرغ گوشتی از اول آذر ماه در این استان خبر داد.

به گزارش ایانا از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان ایلام، مجتبی شیرخانی با اعلام این خبر گفت: جلسه کارگروه استانی کاهش سن و وزن کشتار مرغ گوشتی با حضور ریاست سازمان جهاد کشاورزی، مدیران کل دامپزشکی و شرکت پشتیبانی اموردام و هچنین هیئت مدیره های اتحادیه مرغداران و نیز کشتارگاه های صنعتی طیور استان و سایر اعضاء مرتبط درمحل سالن جلسات سازمان برگزار شد.

وی افزود: در راستای اجرای سیاست های ابلاغی وزارت متبوعه مبنی بر کاهش سن و وزن کشتار در جهت افزایش بهره وری، کاهش ضایعات، توسعه صادرات، افزایش کیفیت گوشت مرغ و به منظور بهبود شرایط بهداشتی فرآیند تولید،عرضه گوشت مرغ از تاریخ اول آذرماه سال جاری این طرح در سطح کشور اجرایی شد.

معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان یادآور شد: در فاز اول مرغ گوشتی قابل بسته بندی با میانگین وزن لاشه قابل عرضه به بازار 8 / 1 و حداکثر تا وزن لاشه 2 / 2 کیلوگرم و وزن های بالاتر می بایست به صورت قطعه بندی عرضه شود.

براساس این گزارش، در پایان جلسه ریاست سازمان، مدیران کل دامپزشکی، شرکت پشتیبانی امور دام و اتحادیه مرغداران و کشتارگاه های طیور دیدگاه های خود را طرح و بر ضروریات و الزامات اجرای این طرح تأکید کردند.


انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید