Iranian Agriculture News Agency

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی هرمزگان خبر داد:

تولید 89 هزار تن فلفل دلمه ای در هرمزگان / رتبه نخست تولید محصولات خارج از فصل کشور

سالانه از سطح 55 هزار و 837 هکتاری سبزی و صیفی هرمزگان، بیش از یک میلیون و 700 هزار تن محصول خارج از فصل تولید می شود.

تولید 89 هزار تن فلفل دلمه ای در هرمزگان / رتبه نخست تولید محصولات خارج از فصل کشور

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت: سطح زیر کشت فلفل دلمه ای در هرمزگان سه هزار و 847 هکتار است و پیش بینی می شود از این سطح بیش از 89 هزار و 255 تن محصول برداشت شود .

به گزارش ایانا از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان هرمزگان، سید حسن حسینی با بیان این مطلب افزود: به دلیل جلو گیری از اشباع بازار های هدف، تولید امسال نسبت به سال قبل تغییری ندارد .

وی گفت :شهرستان های رودان، بندرعباس و میناب از مناطق مهم تولید فلفل دلمه ای در استان به شمار می روند .

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان خاطرنشان کرد: محصولات تولید شده علاوه بر تأمین نیاز داخلی استان، به استان های تهران، اصفهان و فارس نیز ارسال می شود .

وی یادآور شد: حدود 10 درصد محصولات تولید شده به کشور عراق صادر می شود .

حسینی در پایان گفت: سالانه از سطح 55 هزار و 837 هکتاری سبزی و صیفی هرمزگان بیش از یک میلیون و 700 هزار تن محصول خارج از فصل تولید می شود.


انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید