Iranian Agriculture News Agency

مدیر زراعت جهاد کشاورزی استان فارس اعلام کرد:

تدوین برنامه کاهش سطح زیر کشت محصولات سبزی و صیفی در استان فارس

کشاورزانی در اولویت تأمین کود های شیمیایی، خرید تضمینی محصول (در صورت نیاز)، استفاده از تسهیلات بانکی و دریافت یارانه های بخش کشاورزی قرار می گیرند که همکاری لازم را در زمینه عقد قرارداد برای رعایت سطح و تولید ابلاغی داشته باشند.

تدوین برنامه کاهش سطح زیر کشت محصولات سبزی و صیفی در استان فارس

بایستی سطح زیر کشت محصولات سبزی و صیفی بر اساس الگوی کشت هر منطقه کاهش یابد .

به گزارش ایانا از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس، دهقان با بیان این مطلب گفت: با توجه به شرایط کم آبی و خشکسالی‌ چندین ساله اخیر، رعایت سطح زیر کشت محصولات سبزی و صیفی که از جمله محصولات پر مصرف آب محسوب می شوند، امری اجتناب ناپذیر است.

وی افزود: به دلیل تولید بیش از 5/2 میلیون تن از محصولات سبزی و صیفی مازاد بر نیاز جمعیت استان، ضرورت دارد به منظور حفظ منابع تولید و تنظیم بازار محصولات تولیدی، کشاورزان زحمتکش استان ضمن اقدام به صرفه جویی در مصرف آب کشاورزی و رعایت الگوی مصرف، با استفاده از شیوه های نوین آبیاری و همچنین رعایت اصول تناوب زراعی و آیش با انعقاد قرار داد کشت این محصولات (گوجه فرنگی، سیب زمینی، پیاز و هندوانه) در سطوح ابلاغی با مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان همکاری کنند.

مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان فارس در پایان با بیان اینکه برنامه تدوین شده به منظور کاهش و رعایت سطح کاشت چهار محصول گوجه فرنگی، سیب زمینی، پیاز و هندوانه تهیه شده است، افزود: کشاورزانی در اولویت تأمین کود های شیمیایی، خرید تضمینی محصول (در صورت نیاز)، استفاده از تسهیلات بانکی و دریافت یارانه های بخش کشاورزی قرار می گیرند که همکاری لازم را در زمینه عقد قرارداد برای رعایت سطح و تولید ابلاغی داشته باشند.

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید