کد خبر: ۳۹۲۹۱
تاریخ انتشار: ۲۰ دی ۱۳۹۵- ۱۷:۵۹
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بستک استان هرمزگان خبر داد:
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بستک گفت: استفاده نکردن از آنتی بیوتیک، کاهش چربی و ضایعات مرغ، کاهش زمان پرورش مرغ، کاهش هزینه تولید از مهم ترین مزایای تولید مرغ سبز به شمار می رود.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بستک گفت: در این شهرستان با ظرفیت دو میلیون و 297 هزار قطعه جوجه ریزی در هر دوره سالانه بیش از 15 هزار تن گوشت سفید تولید و روانه بازار مصرف می کند.

به گزارش ایانا از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان، شهرام کریم زادگان افزود: سه واحد از مرغداری های شهرستان متقاضی پرورش مرغ سبز و سایز در منطقه بوده اند که ظرفیت دوره ای آنها 73 هزار قطعه است و موفق به تولید 496 تن مرغ سبز با کیفیت بسیار عالی شده اند.

وی با اشاره به اینکه شهرستان بستک در تولید گوشت مرغ در استان رتبه نخست را دارد، اظهار داشت: محصولات تولید شده در بازارهای استان ارائه و بخشی از آن نیز به استان فارس فرستاده می شود.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بستک گفت: استفاده نکردن از آنتی بیوتیک، کاهش چربی و ضایعات مرغ، کاهش زمان پرورش مرغ، کاهش هزینه تولید از مهم ترین مزایای تولید مرغ سبز به شمار می رود.

وی افزود: گوشت مرغ سبز به دلیل ارزش غذایی بالا و سالم بودن از بازار مناسبی برخوردار است.


ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار