مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بستک استان هرمزگان خبر داد:
تولید 496 تن مرغ سبز در بستک
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بستک گفت: استفاده نکردن از آنتی بیوتیک، کاهش چربی و ضایعات مرغ، کاهش زمان پرورش مرغ، کاهش هزینه تولید از مهم ترین مزایای تولید مرغ سبز به شمار می رود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بستک گفت: در این شهرستان با ظرفیت دو میلیون و 297 هزار قطعه جوجه ریزی در هر دوره سالانه بیش از 15 هزار تن گوشت سفید تولید و روانه بازار مصرف می کند .
وی با اشاره به اینکه شهرستان بستک در تولید گوشت مرغ در استان رتبه نخست را دارد، اظهار داشت: محصولات تولید شده در بازارهای استان ارائه و بخشی از آن نیز به استان فارس فرستاده می شود .
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بستک گفت: استفاده نکردن از آنتی بیوتیک، کاهش چربی و ضایعات مرغ، کاهش زمان پرورش مرغ، کاهش هزینه تولید از مهم ترین مزایای تولید مرغ سبز به شمار می رود.
وی افزود: گوشت مرغ سبز به دلیل ارزش غذایی بالا و سالم بودن از بازار مناسبی برخوردار است.
دیدگاه تان را بنویسید