Iranian Agriculture News Agency

رئیس اداره نظارت و ارزشیابی محصولات غذایی با منشا گیاهی سازمان غذا و دارو:

رسانه های غیر تخصصی اطلاعات غلط ندهند/ کنسروها نیازی به مواد نگهدارنده ندارند

رئیس اداره نظارت و ارزشیابی محصولات غذایی با منشا گیاهی سازمان غذا و دارو، گفت: رسانه های غیر تخصصی اطلاعات غلط ندهند، همچنین باید گفت که کنسروها نیازی به مواد نگهدارنده ندارند.

رسانه های غیر تخصصی اطلاعات غلط ندهند/ کنسروها نیازی به مواد نگهدارنده ندارند

رئیس اداره نظارت و ارزشیابی محصولات غذایی با منشا گیاهی سازمان غذا و دارو، گفت: رسانه های غیر تخصصی اطلاعات غلط ندهند، همچنین باید گفت که کنسروها نیازی به مواد نگهدارنده ندارند.

به گزارش ایانا، نسترن محمدی، رئیس اداره نظارت و ارزیابی محصولات غذایی و آشامیدنی با منشآ گیاهی سازمان غذا و دارو در گفت و گو با ایفدانا، اظهار کرد: اینکه در برخی رسانه ها و از منابع نامشخص و نامعتبر بیان می شود که در کنسروها از مواد نگهدارنده‌ به نام « ادتا» استفاده می شود که بدن انسان را دچار کم خونی و فقر آهن اشتباه و غیر کارشناسی است.

وی ادامه داد: اهل فن به خوبی مطلع هستند که وقتی ماده غذایی داخل قوطی کنسرو قرار می گیرد در اثر فرایندهای حرارتی پخته استریل و تمام میکروارگانیسم های ان نابود می شود و با توجه به این که بسته بندی کنسرو به گونه ای است که امکان نفوذ مجدد میکروب درماده غذایی را به صفر می رساند در نتیجه برای افزایش ماندگاری محصول، دیگر نیازی به افزودن مواد نگهدارنده نیست.

این مقام مسئول در سازمان غذا و دارو تاکید کرد: ضمنا تمامی کنسروها دارای پروانه بهداشتی ساخت از سازمان غذا و دارو بوده و تحت نظارت مسول فنی تولید و عرضه می شوند و فرمولاسیون آن ها در زمان أخذ پروانه بررسی ومورد تایید قرار می گیرد.

محمدی در پایان خاطرنشان کرد: با قاطعیت اعلام می شود که کنسروها فاقد هرگونه نگهدارنده هستند.

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید