Iranian Agriculture News Agency

گوشت کمتر، گرمای کمتر؛

تغییر رژیم غذایی راهکاری برای نجات کره زمین از تغییرات آب و هوایی

برنامه "گوشت کمتر، گرمای کمتر"، یک برنامه‌ای است که کمک می‌کند تا به میزان کربن در رژیم غذایی خود توجه بیشتر کنیم. مدیر این برنامه باور دارد که استرالیایی‌ها باید با توجه به تأثیر مواد غذایی روی محیط زیست، آگاهانه‌تر نسبت به انتخاب مواد غذایی خو اقدام کنند.

تغییر رژیم غذایی راهکاری برای نجات کره زمین از تغییرات آب و هوایی


برنامه "گوشت کمتر، گرمای کمتر"، یک برنامه‌ای است که کمک می‌کند تا به میزان کربن در رژیم غذایی خود توجه بیشتر کنیم. مدیر این برنامه باور دارد که استرالیایی‌ها باید با توجه به تأثیر مواد غذایی روی محیط زیست، آگاهانه‌تر نسبت به انتخاب مواد غذایی خو اقدام کنند.

به گزارش ایانا از وب‌سایت ABC ، Mark Pershin ، می‌گوید: "هدف برنامه این نیست که استرالیایی‌ها به گیاه‌خواران تبدیل شوند؛ اما وی خواستار رژیم غذایی مبتنی بر کربن کم (گوشت کم، کربن کم) یا Climatarian است."

Mark Pershin ، پس از سال‌ها کار به عنوان یک فعال تغییرات آب و هوا، برنامه‌اش، چالش Climatarian ، نوامبر ارایه کرد.

Climatarian ، چالشی است که به کاربران درک آگاهانه تر از تاثیر مواد غذایی روی میزان کربن محیط زیست را می دهد.

مارک می‌گوید: "هدف از این برنامه این نیست که کاربران گوشت را از رژیم غذایی حذف کنند. بلکه باید به حد اعتدال استفاده کنند و دنبال یک رژیم غذایی با حداقل استفاده از گوشت گاو و گوسفند به میزان یک بار در هفته باشند."


گوشت گاو از عوامل انتشار کربن است

به گفته پروفسور Richard Eckard ، مدیر مرکز آب و هوا ( Primary Industries Climate Challenges Centre ) دانشگاه ملبورن، کشاورزی روی حدود 10 درصد انتشار گاز جهان تاثیر دارد و بیشتر این مقدار از تولید گوشت قرمز است.

مارک، با توجه به مدل سازمان ملل متحد مربوط به ارزیابی انتشار جهانی گاز ناشی از دام، برای مدل سازی برنامه های خود استفاده کرده که نشان داد تولید گوشت گاو به عنوان مهم ترین عامل انتشار کربن، در مقایسه با محصولات حیوانی دیگر است.

مارک افزود: "مردم باید به این نتیجه برسند که در مورد انتخاب غذا های مختلف خود دید جدید پیدا کنند، این در حالی است که کاهش میزان گوشت قرمز یکی از ساده ترین راه ها برای مقابله با تغییرات آب و هوایی است.



انتخاب رژیم غذایی مناسب

به گفته Richard Eckard ، استاد دانشگاه ملبورن،اگر شما تصمیم به چالش Climatarian و کاهش ردپای کربن در رژیم غذایی خود بگیرید، کار بزرگی انجام می دهید،این به این معناست که شما در مورد آنچه می خورید انتخاب آگاهانه ای دارید. این درحالی است که امروزه افزایش جمعیت گوشت خواران بیشتر شده است.

وی افزود: "پیش‌بینی می‌شود طبقه متوسط ​​مردم در جهان حدود 4.6 میلیارد نفر تا سال 2030 برسد. بنابراین میلیاردها نفر از مردم، رژیم غذایی شان شامل گوشت قرمز خواهد بود."

به عبارت ساده، لوکس بودن زندگی با خوردن گوشت قرمز معنی پیدا می کند که این موضوع خود به این معناست که بیشتر مردم جهان به خوردن گوشت بیشتر از قبل روی می آورند. در عین حال اگر این جمعیت 4.6 میلیارد نفری تصمیم بگیرند چه بخورند، می تواند یک تصمیم بسیار بزرگ باشد.

همچنین این موضوع که از میلیاردها نفر که توانایی خرید گوشت دارند، خواسته شود که به خوردن برنج و سبزیجات روی بیاورند، کار آسانی نیست.

Richard Eckard اذعان می کند که انتخاب رژیم غذایی گوشت کمتر می تواند راهکاری برای کاهش تغییرات آب و هوایی باشد.

وی گفت:" با بالا بردن آگاهی افراد، می توان به کاهش انتشار گازهای گلخانه ای کمک کرد و این مسئله ای است که باید طور جدی در مورد آن اقدام شود."/


ترجمه: فرحناز سپهری

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید