Iranian Agriculture News Agency

در صورت تصویب پارلمان اروپا

زباله‌های مواد غذایی تا سال 2030 به نصف کاهش می‌یابد/ سالانه 88 میلیون تن مواد غذایی در کشورهای عضو اتحادیه اروپا دور ریخته می‌شود/ 88 میلیون تن دورریز غذایی مناسب برای رفع فقر غذایی 55 میلیون نفر

در صورت تصویب طرح مربوط به کاهش زباله‌های مواد غذایی، از هدررفت 44 میلیون تن زباله‌های مواد غذایی در هر سال جلوگیری می‌شود.

زباله‌های مواد غذایی تا سال 2030 به نصف کاهش می‌یابد/ سالانه 88 میلیون تن مواد غذایی در کشورهای عضو اتحادیه اروپا دور ریخته می‌شود/ 88 میلیون تن دورریز غذایی مناسب برای رفع فقر غذایی 55 میلیون نفر

در صورت تصویب طرح مربوط به کاهش زباله‌های مواد غذایی، از هدررفت 44 میلیون تن زباله‌های مواد غذایی در هر سال جلوگیری می‌شود.

به گزارش ایانا از گاردین، مردم خواستار کاهش نصف زباله های مواد غذایی از مزرعه تا سفره در اروپا تا سال 2030 شدند.

کمیته محیط زیست پارلمان اروپا قرار است در 24 ژانویه درباره مقررات جدید مربوط به سیاستگزاری زباله‌های مواد غذایی اتحادیه اروپا و قوانین مربوط به زباله‌های مواد غذایی تا 15 سال آینده رأی دهد.

"کمپین کاهش زباله‌های مواد غذایی" از اعضای پارلمان اروپا خواسته است تا با طرح رساندن زباله های مواد غذایی تولید شده در اتحادیه اروپا به نصف تا سال 2030 موافقت کرده و برای رسیدن به هدف، قوانینی در سطح کشورهای عضو اتخاذ شود.

همچنین جنبشی از 42 سازمان عضور 15 کشور از کاهش 50 درصدی زباله های مواد غذایی تا سال 2030 حمایت کرده اند. همچنین، 47 هزار نفر با امضای درخواستی، حمایت خودشان از این طرح اعلام کرده‌اند.

مارتین بومن، فعال مدنی یکی از کمپین‌ها گفت: "این بسته اقتصادی دارای پتانسیلی است که می‌تواند در زمینه زباله های مواد غذایی در جهان اجرا شود، و برای محیط زیست و رهایی میلیون ها نفر از فقر غذایی در اروپا مهم باشد."

این در حالی است که سالانه حدود 88 میلیون تن مواد غذایی در کشورهای عضو اتحادیه اروپا دور ریخته می شود که این میزان هدررفت می تواند برای تغذیه 55 میلیون نفر که دارای فقر غذایی در اروپا هستند، استفاده شود.

برخی کشورهای اتحادیه اروپا از جمله فرانسه و ایتالیا در حال حاضر طرح های ملی برای مبارزه با زباله های مواد غذایی دارند.

همچنین در جلسه مربوط به پرس و جو درباره زباله های مواد غذایی در انگلیس ، نمایندگان مجلس می خواهند بدانند که چرا سطح بریتانیا برای توزیع مواد غذایی خوراکی از طریق سازمان های خیریه کمتر از دو درصد است و این مقدار بسیار کمتر از دیگر کشورهای اروپایی است.

تسکو، سینزبوریس، موریسون و Waitrose (سوپر مارکت های بزرگ بریتانیایی) به همراه فدراسیون غذا و نوشیدنی ، شواهدی ارایه می کنند که نشان دهنده صنعت مواد غذایی نوشیدنی انگلستان است همچنین از آن ها خواسته می شود تا در مورد سیاست های خود در فروش، یا میوه ها و سبزیجات نامناسب توضیح بدهند.

Jim Fitzpatrick ، از اعضای کمیته محیط زیست، غذا و امور روستایی، گفت: "با وجود پیشرفت های انجام شده در کاهش زباله های مواد غذایی در طول زنجیره عرضه، میزان مواد غذایی قابل بازیافت که در انگلستان دور ریخته می شود، همچنان بالا است. با برآوردی که شده، سالانه حدود هفت میلیون تن مواد غذایی دور ریخته می شود که نزدیک به نیمی از مواد خوراکی است.

وی افزود: "ما از سوپرمارکت ها درخواست می کنیم که اقداماتی برای کاهش ضایعات مواد غذایی انجام دهند."/

ترجمه: فرحناز سپهری

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید