Iranian Agriculture News Agency

با توجه به نزدیکی ایام نوروز صورت گرفت:

افزایش ۱۵ درصدی جوجه‌ریزی در مرغداری‌های چهارمحال و بختیاری

رئیس سازمان جهادکشاورزی استان چهارمحال و بختیاری گفت: برنامه‌ریزی‌های لازم برای خرید و ذخیره‌سازی 350 تن مرغ منجمد و 200 تن گوشت قرمز در استان انجام شده است، ضمن اینکه تاکنون از این مقدار 173 تن مرغ منجمد و 34 تن گوشت قرمز خریداری و ذخیره‌سازی شده است.

افزایش ۱۵ درصدی جوجه‌ریزی در مرغداری‌های چهارمحال و بختیاری

رئیس سازمان جهادکشاورزی استان چهارمحال و بختیاری از افزایش ۱۵ درصدی جوجه‌ریزی در مرغداری‌های این استان خبر داد.

به گزارش ایانا از روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی استان چهارمحال و بختیاری، ذبیح اله غریب گفت: برنامه‌ریزی‌های لازم برای خرید و ذخیره‌سازی 350 تن مرغ منجمد و 200 تن گوشت قرمز در استان انجام شده است، ضمن اینکه تاکنون از این مقدار 173 تن مرغ منجمد و 34 تن گوشت قرمز خریداری و ذخیره‌سازی شده است .

وی با بیان اینکه مشکلی از نظر تأمین گوشت در استان وجود ندارد، افزود: از مجموع 203 واحد مرغداری استان با ظرفیت چهارمیلیون و 200 هزار قطعه جوجه 101 واحد با ظرفیت یک میلیون و 800 هزار قطعه فعال هستند .

رئیس سازمان جهادکشاورزی استان چهارمحال و بختیاری با اشاره به وجود بیش از 300 هزار قطعه جوجه بالای 42 روز در مرغداری‌های استان بیان کرد: در حال حاضر 600 تن جوجه آماده عرضه به بازار در استان است .

غریب نیاز روزانه استان به مرغ را 75 تن عنوان و خاطرنشان کرد: روزانه و تا عید نوروز 40 تا 45 هزار قطعه مرغ در استان آماده کشتار است .

وی با بیان اینکه یک‌میلیون و 300 هزار قطعه جوجه‌ریزی در دی ماه انجام شد، گفت: در بهمن ماه مجوز یک‌میلیون و 80 هزار قطعه جوجه ریزی در استان صادر شد که از این مقدار 750 هزار قطعه جوجه ریزی صورت گرفته است که این امر نشانگر مازاد تولید گوشت مرغ در استان است.


انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید