رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان خراسان جنوبی اعلام کرد:
تولید ۴۰۰ تن گوشت شترمرغ و کبک در خراسان جنوبی طی 9 ماهه نخست امسال
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان خراسان جنوبی گفت: پرورشدهندگان کبک نیز میتوانند مانند سایر مشاغل کشاورزی از تسهیلات بخش کشاورزی برای بهینهسازی واحد خود استفاده کنند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان خراسان جنوبی از تولید حدود ۴۰۰ تن گوشت شترمرغ و کبک از ابتدای امسال تاکنون در این استان خبر داد .
به گزارش ایانا از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان خراسان جنوبی، هاشم ولیپور مطلق با بیان این مطلب گفت: 70 درصد گوشت شتر مرغ و کبک تولیدی استان به خارج از استان صادر میشود .
وی از فعالیت 16 واحد پرورش شتر مرغ در استان خبر داد و گفت: طی 9 ماهه امسال بالغ بر 298 تن گوشت شتر مرغ در این واحدها تولید شده است .
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان خراسان جنوبی ادامه داد: از این میزان 100 تن در استان مصرف و 198 تن دیگر نیز به خارج از استان صادر شده است .
ولیپور مطلق ارزش ریالی این تولیدات را 100 میلیارد ریال دانست و بیان کرد: همچنین در این مدت 97 تن گوشت کبک نیز در استان تولید شده است.
وی گفت: طی این مدت بالغ بر 236 هزار قطعه کبک در استان پرورش یافته است .
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان خراسان جنوبی افزود: ارزش ریالی این تولیدات 18 میلیارد ریال است که از این میزان 29 تن در استان مصرف و 68 تن نیز به استانهای دیگر صادر شده است .
ولیپور مطلق از کاهش 16 درصدی گوشت کبک تولیدی استان در سال جاری خبر داد و تصریح کرد: در مدت مشابه سال گذشته بالغ بر 115 تن گوشت کبک در استان تولید شده است .
وی با بیان اینکه در حال حاضر 12 نفر در بخش پرورش کبک مشغول به فعالیت هستند، گفت: واحدهای پرورش کبک در شهرستان سربیشه و خوسف فعالیت دارند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان خراسان جنوبی بیان کرد: پرورشدهندگان کبک نیز میتوانند مانند سایر مشاغل کشاورزی از تسهیلات بخش کشاورزی برای بهینهسازی واحد خود استفاده کنند .
وی خاطرنشان کرد: گوشت کبک به سبب داشتن پروتئین بالا و درصد چربی پایین ارزش غذایی بالایی دارد و در درمان برخی از بیماریها مانند ضعف اعصاب مؤثر است .
ولیپورمطلق در پایان تصریح کرد: عناصر معدنی کمیاب و ویتامین های متعدد در گوشت کبک آن را به دارویی معجزهآسا برای درمان امراض صعبالعلاجی مانند آسم، تشنج، فشار خون و ضعف اعصاب تبدیل کرده است.
دیدگاه تان را بنویسید