معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان مازندران خبر داد:
ساماندهی هفت واحد زنجیره تولید گوشت مرغ در مازندران/ پرداخت 20 میلیارد ریال کمک بلاعوض به تولیدکنندگان خسارتدیده آنفلوانزای مرغی
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان مازندران گفت: در سه سال اخیر 100 هزار تن سبوس یارانهدار بین دامداران استان توزیع و طی این مدت 100 میلیارد ریال یارانه شیر به حساب 12 هزار دامدار واریز شد.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: هفت واحد زنجیره تولید گوشت مرغ در استان ساماندهی شد .
به گزارش ایانا از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان مازندران، علیرضا عطایینژاد با بیان اینکه مازندران با دوهزار و 262 واحد مرغ گوشتی و 11 درصد ظرفیت تولید گوشت مرغ کشور، رتبه نخست را در کشور داراست، گفت: مازندران رتبه نخست کارخانجات جوجهکشی را با دارا بودن 560 دستگاه و 44 درصد ظرفیت تولید در کشور به خود اختصاص داده است .
وی با اشاره به اینکه مازندران دارای تنها ایستگاه خصوصی تولید و انجماد اسپرم نژاد سیمنتال در کشور است، افزود: مازندران دارای رتبه نخست اصلاحنژاد مرغ بومی با 25 نسل، رتبه نخست مرغ مادر گوشتی با 181 واحد و 30 درصد ظرفیت کشور و رتبه نخست مرغ اجداد با 7 واحد و 55 درصد ظرفیت در کشور است .
معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان مازندران خاطرنشان کرد: در سه سال اخیر یک میلیون و 736 هزار تن شیر و 192 هزار و 250 تن گوشت قرمز در استان تولید شد که به ترتیب رتبه چهارم و ششم را در کشور دارد.
عطایینژاد با بیان اینکه در سه سال اخیر 100 هزار تن سبوس یارانهدار بین دامداران استان توزیع شده است، گفت: طی این مدت 100 میلیارد ریال یارانه شیر به حساب 12 هزار دامدار واریز شد .
وی با اشاره به اینکه مازندران با تولید 861 میلیون قطعه جوجه یکروزه رتبه نخست را در کشور داراست، گفت: در چهار سال اخیر 302 واحد مرغداری با ظرفیت ششمیلیون و 937 هزار و 100 قطعه اصلاح ساختار شد .
معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی مازندران اظهار کرد: 20 میلیارد ریال کمک بلاعوض به تولیدکنندگان خسارت دیده آنفلوانزای مرغی پرداخت شد .
عطایینژاد با بیان اینکه برای مقابله با بحران، یکهزار و 281 واحد مرغداری گوشتی دارای پروانه در استان گازدار شد، خاطرنشان کرد: هفت واحد زنجیره تولید گوشت سفید دارای پروانه بهرهبرداری در استان ساماندهی شد .
وی در پایان تصریح کرد: 630 هزار گوشت سفید، 51 هزار و 400 تن تخممرغ و 14 هزار تن عسل در سه سال اخیر در استان تولید و روانه بازار مصرف شد.
دیدگاه تان را بنویسید