معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان زنجان اعلام کرد:
تعیین درجه مکانیزاسیون در مرغداریهای گوشتی استان زنجان برای نخستینبار در کشور/ کاهش 20 درصدی مصرف سوخت
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان گفت: با اجرای این پروژه نوع و میزان تجهیزات هر مرغداری در سطح استان به طور دقیق مشخص شده و نهایتاً می توان از تعداد جوجه ریزی در هر متر مربع از واحدهای مرغداری برآورد دقیقی داشت.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان از تعیین درجه مکانیزاسیون در مرغداریهای گوشتی این استان برای نخستینبار در کشور خبر داد.
به گزارش ایانا از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان، رحمان رستمخانی با بیان این مطلب گفت: استان با بیش از 200 واحد مرغداری گوشتی با ظرفیت بالغ بر پنج میلیون و 600 قطعه در دوره یکی از استان های پیشرو در زمینه اتوماسیون و مکانیزه کردن واحدهای مرغداری در کشور محسوب می شود .
وی تصریح کرد: از سال 1389 با آغاز طرح هدفمندسازی یارانه ها پروژه مشترکی با همکاری دانشگاه زنجان و مرکز تحقیقات علوم دامی استان زنجان در خصوص تعیین درجه مکانیزاسیون برای واحدهای مرغداری استان آغاز شد که خوشبختانه با جمع آوری آمار و اطلاعات در حال حاضر این کار در استان به نتیجه رسیده و ضوابط و معیارهای علمی و عملی برای تعیین و ارتقای درجه مکانیزاسیون در مرغداری های استان استخراج شده است .
معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان زنجان با بیان اینکه در حال حاضر تمام مرغداری های گوشتی استان زنجان دارای درجه مکانیزاسیون هستند، یادآور شد: این پروژه برای نخستین بار در سطح کشور در استان زنجان اجرایی شده است .
وی افزایش بهرهوری سوخت را از دیگر مزایای مهم تعیین درجه مکانیزاسیون در مرغداری های گوشتی دانست و بیان داشت: پس از اجرای این پروژه، با ارتقای بهرهوری در مرغداری های گوشتی استان، مصرف سوخت در واحدهای سطح استان حداقل 20 درصد کاهش پیدا کرده است.
دیدگاه تان را بنویسید