برگزاری کنگره کشاورزی در بنگلور هند
بررسی کشاورزی هوشمند مبتنی بر آب و هوا/ تأثیر میانمدت و کوتاهمدت تغییرات آب و هوا به تا 9 درصد کاهش محصولات غذایی میانجامد/ بیش از 1000 دانشمند کشاورزی از ایالتهای مختلف در این کنگره حضور داشتند
کنگره علوم کشاورزی XIII Agricultural Science Congress که طی چهار روز در بنگلور هند، برگزار شد، به بررسی کشاورزی مبتنی بر آب و هوا هوشمند پرداخت. در این کنگره بیانیهای درباره توسعه یک خط مشی امنیتی قوی درباره آب، تا بتواند کشاورزی را از خسارات غیرقابل پیشبینی زمان موسمی محافظت کند، صادر شد.
کنگره علوم کشاورزی XIII Agricultural Science Congress که طی چهار روز در بنگلور هند، برگزار شد، به بررسی کشاورزی مبتنی بر آب و هوا هوشمند پرداخت. در این کنگره بیانیهای درباره توسعه یک خط مشی امنیتی قوی درباره آب، تا بتواند کشاورزی را از خسارات غیرقابل پیشبینی زمان موسمی محافظت کند، صادر شد.
به گزارش ایانا از وبسایت thehindu ، در این کنگره، بیش از یکهزار دانشمند کشاورزی از ایالتهای مختلف هند حضور داشتند و درباره افزایش خشکی و بارشهای نامنظم که باید به مدیریت تقاضای آب و امنیت آب توجه کرد، بحث و گفتوگو شد.
کنگره، بهطور مشترک توسط آکادمی ملی علوم کشاورزی، دانشگاه علوم کشاورزی - بنگلور و شورای تحقیقات کشاورزی هند سازماندهی شد، در این کنگره مشوقهایی برای استفاده آگاهانهتر از منابع طبیعی مانند آب و نهادههای شیمیایی برای کاهش ردپای کربن توصیه شد.
شرکتکنندگان با ابراز نگرانی درباره تأثیر تغییرات آب و هوا روی مناطق آسیبپذیر، مطرح کردند که باید گامهای فوری برای شناسایی تأثیر تغییرات آب و هوایی کنونی و آینده روی محصولات کشاورزی، دام، طیور و شیلات برداشته شود. همچنین درباره استفاده از فناوری مقرون به صرفه در زمینه آب و هوا انعطافپذیر و همچنین بر رسیدگی به نیازهای کشاورزان کوچک در برابر تغییرات آب و هوایی تأکید شد.
شرکتکنندگان کنگره، درباره تأثیر میانمدت و کوتاهمدت تغییرات آب و هوا به احتمال زیاد به کاهش تولید مواد غذایی سالانه 4.5 تا 9 درصد، میانجامد، ابراز نگرانی کردند.
در بیانیه کنگره، نیاز به سرمایهگذاری در بهبود هواشناسی کشاورزی و زیرساختهای پیشبینی آب و هوا و توسعه مشاوره کشاورزی و سیستم هشدار در سراسر کشور تأکید شد./
ترجمه: فرحناز سپهری
دیدگاه تان را بنویسید