Iranian Agriculture News Agency

با امضای قرارداد یک شرکت تولید حشرات با کانون فناوری عربستان سعودی صورت گرفت:

استفاده از حشرات در تأمین پروتئین خوراک دام

عربستان سعودی برای تأمین پروتئین موجود در خوراک دام، دست به دامان حشرات شده است.

استفاده از حشرات در تأمین پروتئین خوراک دام

عربستان سعودی برای تأمین پروتئین موجود در خوراک دام، دست به دامان حشرات شده است.

به گزارش ایانا به نقل از ALL ABOUT FEED ، یک شرکت تولید کننده حشرات به نام Agri Protein با کانون فناوری عربستان سعودی ( Sajt )، برای تولید تجاری خوراک دام بر پایه حشرات، قرارداد امضا کرده است.

کانون فناوری عربستان، طرح این شرکت را برای تأسیس سه مزرعه جهت پرورش حشرات بالدار در این کشور اجرا خواهد کرد تا در راستای امنیت غذایی و حمایت از اهداف چشم‌انداز ۲۰۳۰ اقدام کرده باشد. معاون رئیس کانون فناوری عربستان در اطلاعیه‌ای راجع به این قرارداد، توضیح داد: صنعت پرورش آبزیان و طیور در عربستان رو به رشد بوده و به همین دلیل به واردات خوراک آنها وابسته هستیم. بنابراین تکنولوژی‌های پیشرفته که توسط شرکت جدید ارائه می‌شود، به ما کمک می‌کند تا به اهداف از پیش تعیین شده برای ۲۰۳۰ و ایجاد امنیت غذایی برسیم.

وی ادامه داد: با همکاری AgriProtein می‌توان تولید پایدار داشته و با تکیه بر تولید پروتئین‌های محلی، کم‌کم از واردات خوراک دام فاصله بگیریم. این شرکت، بزرگ‌ترین مزرعه پرورش حشرات در جهان را توسعه داده که راهی برای تولید پایدار خوراک و جایگزین کردن آن با پودر ماهی محسوب می‌شود. پروتئینی که در پرورش آبزیان و دیگر بخش‌های تولیدی کاربرد خواهد داشت.

مدیرعامل این شرکت نیز ضمن ابراز خرسندی از عقد قرارداد با Sajt گفت: تولید انبوه پودر ماهی، یعنی به خطر انداختن محیط زیست دریایی؛ بنابراین جایگزینی خوراک دام با حشراتی که از برگ درختان تغذیه می‌کنند، می‌تواند به ذخیره بیشتر ماهی در دریاها برای تغذیه انسان کمک کرده و اقیانوس‌ها از این طریق، ترمیم پیدا کنند. ضمن اینکه کاهش گازهای گلخانه‌ای در طول زنجیره تولید تا فروش را به همراه دارد.

به گفته وی، به ازای هر تن کاهش دی‌اکسیدکربی، در هزینه‌های زیست محیطی به میزان ۲۰ هزار دلار صرفه‌جویی صورت خواهد گرفت. به همین دلیل، ما معتقدیم که اکنون بهترین زمان برای راه‌اندازی این تکنولوژی است.

دولت عربستان پیش بینی کرده کشاورزی این کشور، طی چهار سال آینده در تولید محصولات مختلف به لحاظ ارزش دلاری افزایشی ۱.۷ میلیارد دلاری را تجربه خواهد کرد. بر همین اساس، حجم ماهی تولیدی به یک میلیون تن در سال رسیده و تولید محصولات طیور تا سال ۲۰۱۸ حدود ۵۲۲ درصد نسبت به مقدار فعلی افزایش دارد. این‌ها تنها بخشی از برنامه‌هایی است که جهت رسیدن به خودکفایی و ایجاد امنیت غذایی در عربستان صعودی طرح ریزی شده است.

علاوه بر موارد ذکر شده، با توجه به اولویت‌هایی که در حفاظت از منابع آبی این کشور وجود دارد، تأمین پروتئین از طریق حشرات، بسیار کارآمدتر از دیگر فرایندهای تأمین پروتئین است./

V-960103-01

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید