Iranian Agriculture News Agency

ناامنی غذایی در جهان وخیم ‌تر شد

108 میلیون نفر در آستانه گرسنگی شدید قرار گرفتند

بر اساس تازه‌ترین گزارش جهانی بحران‌ غذایی که در بروکسل (پایتخت بلژیک) با مشارکت فائو منتشر شد، در سال 2016 به ‌رغم تلاش‌های بین‌المللی، حدود 108 میلیون نفر در جهان با ناامنی غذایی شدید دست و پنجه نرم کردند. این رقم در مقایسه با آمار 80 میلیون نفری سال 2015 شاهد افزایشی چشمگیر بوده است.

108 میلیون نفر در آستانه گرسنگی شدید قرار گرفتند


بر اساس تازه‌ترین گزارش جهانی بحران‌ غذایی که در بروکسل (پایتخت بلژیک) با مشارکت فائو منتشر شد، در سال 2016 به ‌رغم تلاش‌های بین‌المللی، حدود 108 میلیون نفر در جهان با ناامنی غذایی شدید دست و پنجه نرم کردند. این رقم در مقایسه با آمار 80 میلیون نفری سال 2015 شاهد افزایشی چشمگیر بوده است.

به گزارش ایانا از دفتر نمایندگی سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد در ایران (فائو)، «گزارش جهانی بحران‌های غذایی 2017» که تدوین آن نیازمند روش‌های یکپارچه اندازه‌گیری است، ارائه دهنده همکاری‌های مبتکرانه سیاستی میان اتحادیه اروپا، آژانس توسعه بین‌المللی آمریکا/ شبکه نظام‌های هشدارهای اولیه قحطی ( FEWSNET )، سازمان‌های امنیت غذایی منطقه‌ای و نیز آژانس‌های ملل متحد از جمله سازمان خواربار و کشاروزی ملل متحد (فائو)، برنامه جهانی غذا و یونیسف است.

بر اساس گزارش یاد شده، این افزایش شدید ناامنی غذایی عمدتا از مشکلات مردم جهان در تولید و دسترسی به غذا به دلیل مناقشات، افزایش بی‌سابقه قیمت مواد غذایی در بازارهای محلی کشورهای آسیب‌دیده و شرایط آب‌وهوایی غیرمنتظره مانند خشکسالی و بارش‌های نامنظم در پی پدیده ال‌نینو، ناشی شده است.

بنا بر«گزارش جهانی بحران‌های غذایی 2017» در میان بدترین 10 بحران انسانی، درگیری‌های داخلی عامل اصلی 9 بحران به شمار می‌آیند که این امر نشان دهنده پیوند قوی میان صلح و امنیت غذایی است.

همچنین پیش‌بینی می‌شود در سال 2017، با توجه به اینکه چهار کشور سودان جنوبی، سومالی، یمن و نیجریه (منطقه شمال‌شرقی) در خطر قحطی قرار دارند، تقاضا برای کمک‌های بشردوستانه و مقاوم‌سازی افزایش یابد.

بر اساس اطلاعیه رسانه‌ای نمایندگی فائو در ایران، 108میلیون نفری که بر اساس این گزارش در سال 2016 از ناامنی غذایی شدید رنج برده‌اند، افرادی را که دچار سوءتغذیه حاد - فراتر از وضعیت عادی و نیز کمبود گسترده حداقلِ غذا، حتی با وجود کمک‌های خارجی - شده‌اند را در بر می‌گیرد . این وضعیت شامل خانوارهایی می‌شود که تنها با مصرف بذر‌ها، دام‌ها و دارایی‌های کشاورزی ضروری برای تولید غذا در آینده، غذای خود را تأمین می‌کنند.

«گزارش جهانی بحران‌های غذایی 2017» تأکید می‌کند که بدون اقدام جدی و مداوم ممکن است افراد درگیر با ناامنی غذایی حاد دچار وضعیتی بدتر شده و به تدریج وارد گرسنگی شدید شوند.


Global Food Insecurity Worsening - 108 Million People Close to Starvation

Despite international efforts to address food insecurity, around 108 million people in the world were severely food insecure in 2016, a dramatic increase compared with 80 million in 2015, according to a new global report on food crises released in Brussels with FAO's contribution.

According to a press release published by the FAO Representation in the Islamic Republic of Iran, the Global Report on Food Crises 2017 report, whose compilation required integrating several measurement methodologies, represents a new and politically innovative collaboration between the European Union and USAID/FEWSNET, regional food security institutions together with UN agencies including the Food and Agriculture Organization, the World Food Programme and Unicef.

The dramatic increase reflects the trouble people have in producing and accessing food due to conflict, record-high food prices in local markets in affected countries and extreme weather conditions such drought and erratic rainfall caused by El Ni ñ o.

Civil conflict is the driving factor in nine of the 10 worst humanitarian crises, underscoring the strong linkage between peace and food security, says the Global Report on Food Crises 2017 report.

This year, the demand for humanitarian and resilience building assistance will further escalate as four countries are at risk of famine: South Sudan, Somalia, Yemen and northeast Nigeria.

The 108 million people reported to be facing severe food insecurity in 2016 represent those suffering from higher-than-usual acute malnutrition and a broad lack of minimally adequate food even with external assistance. This includes households that can cope with their minimum food needs only by depleting seeds, livestock and agricultural assets needed to produce food in the future.

Without robust and sustained action, people struggling with severe food insecurity risk slipping into an even worse situation and eventual starvation.


انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید