Iranian Agriculture News Agency

جدول ویژگی‌های ظاهری و عمر ماندگاری میگو؛

خصوصیات میگوی سالم چیست؟

به‌راحتی می‌توان میگوی سالم و ناسالم را از هم تشخیص داد به شرطی که خصوصیات آن از طرف مصرف‌کننده شناخته شده باشد.

خصوصیات میگوی سالم چیست؟

به‌راحتی می‌توان میگوی سالم و ناسالم را از هم تشخیص داد به شرطی که خصوصیات آن از طرف مصرف‌کننده شناخته شده باشد.

به گزارش خبرنگار ایانا، طبق دستورالعمل سازمان دامپزشکی کشور، میگوی سالم دارای ظواهری است که در بخش‌های مختلف بدن این آبزی، قابل مشاهده است. البته سه درجه از کیفیت را می‌توان برای آن متصور شد که هرکدام خصوصیات منحصر به فرد خود را دارد، اما به هر ترتیب، فساد میگو ممکن است برای هر سه درجه اتفاق بیفتد.

از این‌ها گذشته امکان تقلب یا تخلف بهداشتی نیز در عرضه این محصول صورت بگیرد که باید برای جلوگیری از این امر از مصرف میگوهایی که دارای خصوصیات زیر باشند، خودداری کرد:

- تأمین میگو از منابع غیرمجاز

- تغییر یا مخدوش کردن تاریخ تولید و انقضاء و سایر موارد مندرج در نشانه‌گذاری میگوی بسته‌بندی‌شده

- عرضه و فروش میگوی بسته‌بندی تاریخ منقضی

- عدم یخ‌پوشانی کامل میگوی تازه

- عدم رعایت برودت یخچال/ فریزر در زمان عرضه

- پاکیزه و بهداشتی نبودن یخچال و سایر وسایل مورد استفاده

- عدم رعایت اصول بهداشت فردی (ازجمله نداشتن لباس کار مناسب، کارت بهداشت/ گواهی سلامت)

- عدم رعایت اصول بهداشت محل، میز و ابزار کار

- دیفراست میگوی منجمد و عرضه آن به‌صورت تازه

- استفاده از میگوی فاسد در تولید فرآورده‌های میگو.


ویژگی‌های ظاهری/ ارگانولپتیک میگو

عمر ماندگاری ( Shelf life ) میگو

* Peelet undeveined=PUD

Peelet Tail on=PTO

Peelet deveined=PD

** عمر ماندگاری از زمان صید محاسبه می‌شود.

V-960120-01

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید