کد خبر: ۴۲۶۵۳
تاریخ انتشار: ۲۴ فروردين ۱۳۹۶- ۱۰:۴۲

رييس انجمن صنفي گاوداران ايران گفت: با توجه به قيمت تمام‌ شده و هزينه‌ جانبي، قيمت گوشت گوساله در بازار بايد كيلويي ٣٠ هزار تومان باشد، اما اين روزها تا ٣٨ هزار تومان هم به فروش مي‌رسد كه سود آن فقط به جيب دلال‌ها مي‌رود. احمد مقدسي، گفت: در سال ٩٥، با آنكه قيمت تمام شده هر كيلو گوساله براي ما ١٠ هزار و ٣٠٠ تومان بود، ١٠ ماه از سال آن را با زيان و كيلويي ١٠هزار تومان فروختيم و تنها دو ماه پاياني سال به ١١ هزار تومان رسيد. قيمت گوساله زنده هرچقدر كه باشد، پس از كشتار و محاسبه هزينه‌هاي جانبي بايد به دو برابر با اندكي افزايش برسد و در نهايت كيلويي ٢٦ هزار تومان به مغازه‌‌دار و ٣٠ هزار تومان به دست مصرف‌كننده برسد، اما سوال اينجاست كه چرا اكنون به قيمت حدود ٣٨ هزار تومان رسيده، در صورتي كه هيچ افزايش قيمتي از سوي گاوداري‌ها صورت نگرفته است.
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نام:
ایمیل:
* نظر: