Iranian Agriculture News Agency

نیاز حدود دو میلیارد نفر به واردات مواد غذایی

سرمایه‌گذاری بیشتر در تولید به جای واردات مواد غذایی

پتانسیل زمین برای تغذیه جمعیت رو به رشد آن ، محدود است. در بسیاری از مناطق افزایش زمین های کشت و استفاده از تکنولوژی برای تولید کارآمد تر تا حدی مشکل کمبود مواد غذایی را حل کرده ، اما در برخی نقاط دیگر به جای حل مشکل به افزایش واردات مواد غذایی روی آورده اند. برای نخستین بار، محققان در دانشگاه آلتو فنلاند توانستند نشان دهند که یک ارتباط گسترده بین کمبود منابع، افزایش جمعیت و واردات مواد غذایی، وجود دارد که این مطالعه در مجله Earth's Future منتشر شده است.

سرمایه‌گذاری بیشتر در تولید به جای واردات مواد غذایی

پتانسیل زمین برای تغذیه جمعیت رو به رشد آن ، محدود است. در بسیاری از مناطق افزایش زمین های کشت و استفاده از تکنولوژی برای تولید کارآمد تر تا حدی مشکل کمبود مواد غذایی را حل کرده ، اما در برخی نقاط دیگر به جای حل مشکل به افزایش واردات مواد غذایی روی آورده اند. برای نخستین بار، محققان در دانشگاه آلتو فنلاند توانستند نشان دهند که یک ارتباط گسترده بین کمبود منابع، افزایش جمعیت و واردات مواد غذایی، وجود دارد که این مطالعه در مجله Earth's Future منتشر شده است.

به گزارش ایانا از وب سایت thepoultrysite ، Miina Porkka ، پژوهشگر فوق دکترا توضیح می دهد: "اگر چه این موضوع برای مدت طولانی بحث جهانی بوده، اما تحقیقات پیشین قادر به نشان دادن یک ارتباط روشن بین کمبود منابع و واردات مواد غذایی نبوده است. ما با انجام تجزیه و تحلیل در سطح جهان و با تمرکز و بررسی مناطقی که در آن دسترسی محدود به آب وجود دارد، از سال 1961 تا 2009، ارزیابی کردیم که تا چه حد فشار جمعیت رو به رشد با افزایش واردات مواد غذایی ارتباط دارد. "

همچنین این پژوهشگران با استفاده از مدل داده های آماری فائو، و نیز بررسی میزان بهره وری تولید ناشی از توسعه فن آوری به تحقیق و آنالیز پرداختند. تجزیه و تحلیل ها نشان داد که در 75 درصد از مناطق که دارای منابع کمی بودند و تولید منطقه کافی نبود، واردات مواد غذایی شروع به افزایش کرد.

با توجه به پژوهش های انجام شده، امنیت غذایی حدود 1.4 میلیارد نفر وابسته به واردات است و 460 میلیون نفر در مناطقی زندگی می کنند که افزایش واردات به اندازه کافی جبران کمبود تولید داخلی را نمی کند.

Dr Joseph Guillaume ، نویسنده همکار می گوید: "مساله مهم این است که مردم به این موضوع آگاه نیستند که آن ها بیش از سرمایه گذاری در تولید محلی و یا مهار تقاضا ، به واردات تکیه کرده اند. زمانی که تولید محلی کافی نیست ، باید راه درست را انتخاب کرد."

سیستم بین المللی مواد غذایی سیستمی حساس است و قیمت و تولید می تواند باعث شوکی شود که به طور گسترده پخش شده و باعث تضعیف امنیت غذایی به ویژه در کشورهای فقیرتر که وابسته به واردات هستند، شود؛ در نتیجه، سرمایه گذاری بیشتر در بالا بردن ظرفیت تولید می تواند یک جایگزین مناسب به شمار آید، به خصوص در کشورهای جنوب صحرای آفریقا و هند، که فرصت برای بهبود تولید پایدار مواد غذایی وجود دارد، برای مثال استفاده کارآمد تر از مواد مغذی و سیستم های ماسب تر آبیاری .

Miina Porkka تاکید می کند که راه حل در نهایت افزایش تولید مواد غذایی است.

وی در پایان افزود: "توجه به تقاضای مواد غذایی مسئله مهم است. کنترل رشد جمعیت نقش اساسی در این کار ایفا می کند، اما باید این نکته را در نظر داشت که به منظور افزایش زنجیره تولید باید به کاهش زباله های مواد غذایی و مصرف گوشت هم توجه کرد. از آنجا که یک چهارم مواد غذایی تولید شده در جهان به هدر می رود، کاهش این امر می تواند در سطح جهان قابل توجه باشد. "

ترجمه: فرحناز سپهری


انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید