Iranian Agriculture News Agency

تولید 230 هزار تن شیر خام در چهارمحال و بختیاری

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: میزان شیر خام تولیدشده در استان از 299 هزار تن در سال 94 به 230 هزار تن در سال گذشته افزایش یافت.

تولید 230 هزار تن شیر خام در چهارمحال و بختیاری

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: میزان شیر خام تولیدشده در استان از 299 هزار تن در سال 94 به 230 هزار تن در سال گذشته افزایش یافت.

به گزارش ایانا از روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری، سام مردانی با اشاره به تولید 25 هزار و 500 تن گوشت قرمز در استان افزود: سال گذشته 22 هزار و 505 تن گوشت مرغ در استان تولید شد که این رقم 750 تن بیشتر از هدف تعیین شده بوده است.

وی، با بیان اینکه سال گذشته میزان تولید تخم مرغ در استان 3 هزار و 300 تن بود، تصریح کرد: سال 94 میزان تولید عسل استان 969 تن بود در حالیکه این رقم در سال گذشته به یک هزار و 100 تن افزایش یافت.

مردانی با بیان اینکه استان 2.4 درصد از تولید گوشت قرمز کشور و 2.3 درصد از تولید مواد لبنی کشور را دارد، خاطرنشان کرد: میزان تولیدات محصولات دامی استان نسبت به کل کشور برابر 2 درصد است که با توجه به این استان رتبه 20 کشور را دارد.

وی با اشاره به انجام ظرفیت سنجی کلونی‌های زنبور عسل در استان برای امسال گفت: ساماندهی پروانه‌های تاسیس واحدهای مرتبط با دام و طیور، گازرسانی به واحدهای تولیدی و تخصیص اعتبار برای بهینه‌سازی واحدهای دام و طیور از برنامه‌های این معاونت در سال جاری است./

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید