Iranian Agriculture News Agency

اختصاص 47 درصد از اراضی کشاورزی اصفهان به کشت محصولات زراعی

از 564 هزار هکتار اراضی با قابلیت کشاورزی در سطح استان اصفهان، حدود 264 هزار و 431 هکتار معادل 47 درصد به کشت محصولات زراعی اختصاص یافته است.

اختصاص 47 درصد از اراضی کشاورزی اصفهان به کشت محصولات زراعی

از 564 هزار هکتار اراضی با قابلیت کشاورزی در سطح استان اصفهان، حدود 264 هزار و 431 هکتار معادل 47 درصد به کشت محصولات زراعی اختصاص یافته است.

به گزارش ایانا از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان، اصغر محسن‌زاده کرمانی، معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان در ارتباط با آخرین وضعیت زراعت در سطح اصفهان اظهار کرد: از 564هزار هکتار اراضی با قابلیت کشاورزی در سطح استان، حدود 264 هزار و 431 هکتار معادل 47 درصد به کشت محصولات زراعی اختصاص یافته است.

وی ادامه داد: از این میزان، در حدود 234 هزار و 534 هکتار مربوط به زراعت کشت‌های آبی و 29 هزار و897 هکتار مربوط به کشت‌های دیم است و میزان تولید انواع محصولات زراعی از این سطوح حدود 3 میلیون 602 هزار تن است.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان با بیان اینکه استان اصفهان در تولید گلرنگ و مینی‌تیوبر سیب زمینی رتبه نخست در سطح کشور را به خود اختصاص داده است، عنوان کرد: اصفهان در زمینه تولید سیب زمینی رتبه سوم، خربزه رتبه چهارم، پیاز رتبه پنجم و ذرت علوفه‌ای و جو رتبه ششم کشوری را به خود اختصاص داده است./

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید