Iranian Agriculture News Agency

تولید سالانه ۷۶ هزار تن گوشت قرمز و مرغ در همدان

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان گفت: سالانه ۷۶ هزار تن گوشت قرمز و مرغ در همدان تولید می‌شود.

تولید سالانه ۷۶ هزار تن گوشت قرمز و مرغ در همدان

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان گفت: سالانه ۷۶ هزار تن گوشت قرمز و مرغ در همدان تولید می‌شود .

به گزارش ایانا از همدان، محمد نظرپور اظهار داشت: ۱۲ هزار و ۸۰۰ تن سبوس یارانه‌ای بین بین دامداران و مرغداران همدان توزیع شد .

وی افزود: در راستای اهداف بهبود تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی مبنی بر ترویج و ایجاد نژاد دام سبک در کشور با همکاری مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان ها و هماهنگی لازم با مرکز بهبود واصلاح نژاد دام کشور همدان در سال 95 توانست رتبه برتر کشور را کسب کند .

نظر پور با بیان اینکه در استان همدان بیش از 2 هزار رأس دام سبک بدون اعتبارات ملی و با هزینه گله‌داران سنتز نژادی شد گفت:اجرای طرح اصلاح سنتز نژادی از سال 94 آغاز شده و امسال نیز ادامه دارد .

وی با اشاره به اینکه طرح اصلاح نژاد دام سنگین صنعتی استان در راستای بهبود مدیریت گله های گاو شیری طرح (dhi) است افزود: دامداران می‌توانند با مراجعه به جهاد کشاورزی شهرستان ها تقاضای خود را ارائه دهند و سپس درخواست آنها پیگیری می‌شود. این طرح با هماهنگی اتحادیه دامداران و بدون اعتبارات دولتی در سطح 23 گله با ظرفیت بیش از پنج هزار راس از سال 94 در استان در حال انجام است .

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان بیان کرد: تولید گوشت قرمز در استان همدان سالیانه 28 هزار تن است که 3.5 درصد از تولید کشور و رتبه 11 را به خود اختصاص داده است .

نظرپور عنوان کرد: استان همدان سالیانه 48 هزار تن تولید گوشت مرغ دارد و در این بخش رتبه 16 تولیدات کشور و در ارتباط با تخم مرغ میزان تولید 14 هزار تن است که 1.5 درصد از تولید کشور و رتبه 14 کشوری را در استان داریم .

وی اظهار داشت: 370 هزار رأس گاو و گوساله اصیل و بومی، یک میلیون و 400 هزار رأس گوسفند و 300 هزار رأس بز و بزغاله در استان همدان وجود دارد که ظرفیتی بالا در تولید محصولات گوشتی و لبنی را در استان فراهم کرده است .

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان گفت: همچنین پیگیری و اقدام لازم برای ایجاد نخستین زنجیره تولید شیر توسط دامداری پگاه ملایر و شرکت پگاه همدان در سال 95 انجام شد و 2 زنجیره تولید گوشت قرمز و شیر در حال پیگیری است .

نظرپور بیان کرد: توزیع سبوس یارانه دار استحصالی از کارخانجات آرد استان از دیگر وظایف در این حوزه است که مقداری نیز از خارج استان تأمین می‌شود و بین دامداران و مرغداران استان بر اساس ضوابط و قوانین توزیع شده و در این راستا بیش از 12 هزار و 800 تن سبوس در سال 95 توزیع شد .

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید