Iranian Agriculture News Agency

پس از برجام و از سر گیری صادرات گوشت بره نیوزیلند به ایران

صادر کنندگان نیوزیلند، تجارت گوشت بره را با ایران از سر می گیرند

نیوزیلند پس از یک دهه، صادرات محموله های گوشت بره را به ایران، پس از برجام از سر می گیرد.

صادر کنندگان نیوزیلند، تجارت گوشت بره را با ایران از سر می گیرند

نیوزیلند پس از یک دهه، صادرات محموله های گوشت بره را به ایران، پس از برجام از سر می گیرد.

به گزارش ایانا از سایت stuff.co.nz ، قرار است در 22 ماه می، تیلور پرستون" Taylor Preston "، بخش فراوری ولینگتون نیوزیلند، به طور میانگین ​​60 تن گوشت منجمد به علامت از سرگیری تجارت، به ایران حمل کند.

Simon Gatenby ، مدیر اجرایی تیلور پرستون، گفت: " این شرکت به دنبال تجارت با ایران است." این درحالی است که گوشت بره نیوزیلند برای نخستین بار پس یک دهه، به ایران صادر می شود.


کارگری در کارخانه تیلور پرستون در ولینگتون درحال اماده کردن گوشت برای حمل به ایران

وی گفت: "ما تصمیم به توسعه تجارت داریم، چراکه به ما امکان می دهد تا حجمی از بازار را به دست بگیریم ." همچنین به کشاورزان در قبال عرضه گوشت بره در اواخر فصل، برای هر کیلوگرم 6.10 دلار پرداخت شده است.

Silver Fern Farms ، بزرگ ترین شرکت فرآوری گوشت بره نیوزیلند در حال مذاکره با مقامات ایرانی است، اما محموله به احتمال زیاد تا آمدن فصل جدید، انجام نمی شود.

این درحالی است که اوج تجارت، دردهه 1980 زمانی که ، وزیر صنعت Nathan Guy ، کسی که توافقنامه دامپزشکی برای فعال کردن صادرات گوشت منجمد بره و گاو به جمهوری اسلامی ایران را امضا کرد، تمدید شد.


کارگران در حال تقسیم لاشه، برای ارسال به ایران هستند

ایجاد روابط گرم با تهران پس از توافق هسته ای در سال 2015 حاصل شد، در زمانی که نیوزیلند ریاست دوره ای شورای امنیت سازمان ملل را در دست داشت. به گفته Gatenby ،ما این محموله را برای مصرف خرده فروشی و داخلی صادر می کنیم.

تیم ریچی " Tim Ritchie " ، مدیر اجرایی انجمن صنعت گوشت، گفت :" ایران یک مسیر خوبی برای نیوزیلند به شمار می رود چراکه نیوزیلند در حال توسعه ظرفیت و تخصص برای خدمت به نیازهای مشتریان مسلمان است."

وی افزود:"در حال حاضر حدود 25 درصد از صادرات ما حلال هستند، که حدود یک سوم به مقصد کشورهای مسلمان در خاورمیانه و آسیا و دو سوم دیگر برای مشتریان مسلمان در کشورهای غیر مسلمان - از جمله چین ارسال می شود."

ریچی گفت:" زمانی که با مقامات ایرانی دیدار کردم ، آنها «بسیار مشتاق" به انجام تجارت با نیوزیلند بودند."

صادرات گوشت بره به ایران از سال 1975 تا 1998.

وی یادآور شد:"ایران در حدود 100 هزار تن گوشت قرمز در سال وارد می کند به طوری که 10 درصد از گوشت مصرفی شان را شامل می شود. این درحالی است این حجم واردات شامل گوشت گاو از کشورهایی همچون برزیل است ."

ایران با داشتن 80 میلیون نفر، دارای بازار خوبی است. از آنجا که بازاریابی گوشت نیوزیلند در حال حاضر بسیار متنوع تر شده اند ، به طوری که به 120 کشور، صادرات دارد.

دردهه 1970 و 1980 صادرکنندگان و مقامات نیوزیلند با وجود شرایط سیاسی دشوار ، در باره معاملات تجاری مذاکره کردند.

براساس این قرارداد در اواسط دهه 1980 به دلیل نفت خیز بودن ایران، در زمینه پرداخت، عنوان شد تا پرداخت گوشت بره در برابر بشکه نفت انجام شود که تجارت، برای یک زمان کوتاهی رونق داشت.

سرانجام این قرارداد در سال 1998 به تدریج تحلیل رفت و میزان و تولید کاهش یافت، این درحالی بود که بازارهای دیگر همراه با قیمت های بهتر (اروپا، آمریکا شمالی ) ابراز تمایل کردند، و همچنین بر گوشت قطعه بندی شده (یخ زده) به جای لاشه تاکید داشتند.

فیلم:



ترجمه: فرحناز سپهری
انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید