Iranian Agriculture News Agency

در پژوهشکده میگوی کشور صورت گرفت:

برگزاری کارگاه آموزشی کاربرد پروبیوتیک در صنعت میگو

کارگاه ترویجی "کاربرد پروبیوتیک در صنعت میگو" با حضور کارشناسان و فعالان صنعت پرورش میگوی استان بوشهر با همکاری مشترک مدیریت ترویج کشاورزی، انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند و شرکت تک ژن زیست در سالن جلسات سازمان جهاد کشاورزی بوشهر برگزار شد.

برگزاری کارگاه آموزشی کاربرد پروبیوتیک در صنعت میگو

کارگاه ترویجی "کاربرد پروبیوتیک در صنعت میگو" با حضور کارشناسان و فعالان صنعت پرورش میگوی استان بوشهر با همکاری مشترک مدیریت ترویج کشاورزی، انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند و شرکت تک ژن زیست در سالن جلسات سازمان جهاد کشاورزی بوشهر برگزار شد.

به گزارش ایانا از پژوهشکده میگوی کشور، در این کارگاه یک روزه که با هدف آشنایی هرچه بیشتر با محصول پروبیوتیک بومی تک سل و بهره مندی از مزایای استفاده از آن برگزار شد، اهمیت استفاده از پروبیوتیک و نقش آن در تغذیه میگو و بهبود شرایط محیطی، مراحل تولید دانش فنی آن و تأثیر اقتصادی استفاده از پروبیوتیک بر پرورش میگو به صورت مبسوط مباحثی ارائه شد.

در پایان این کارگاه آموزشی به شرکت کنندگان گواهی حضور اعطاء گردید.

پژوهشکده میگوی کشور، طرح تولید پروبیوتیک باکتریایی بومی را در سال ۱۳۸۷ آغاز و در طی مدت پنج سال و در شش فاز متوالی پروبیوتیک باکتریایی بومی با نام تجاری تک سل را تولید کرد و نهایتاً در شهریور ماه ۱۳۹۵ ، مجوز تولید این محصول با برند "تک سل" از سازمان دامپزشکی کشور اخذ شد.

پروبیوتیک تولید شده از سویه‌های بومی جداسازی شده از اکوسیستم آبی کشور بوده، سازگاری کامل با شوری، دما و pH محیط را دارد و تعامل سازنده با سایر فلور مطلوب استخر و انتاگونیسم کامل با باکتری‌های پاتوژن نشان می‌دهد. استفاده از پروبیوتیک‌های وارداتی، علاوه بر ایجاد مشکلات زیست محیطی و بر هم زدن تعادل موجود در فلور میکروبی اکوسیستم‌های آبی، فاقد سازگاری با شرایط منطقه است.


انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید