Iranian Agriculture News Agency

افزایش 10 دصدی عملکرد تولید گندم و جو با ورود دانش به مزارع بم

با حضور مستمر کارشناسان ترویج کشاورزی و کنترل آفات و بیماری‌ها و ورود روش‌های مکانیزه برداشت به مزارع عملکرد تولید محصولات گندم و جو در شهرستان بم 10 درصد افزایش می‌یابد.

افزایش 10 دصدی عملکرد تولید گندم و جو با ورود دانش به مزارع بم

با حضور مستمر کارشناسان ترویج کشاورزی و کنترل آفات و بیماری‌ها و ورود روش‌های مکانیزه برداشت به مزارع عملکرد تولید محصولات گندم و جو در شهرستان بم 10 درصد افزایش می‌یابد.

به گزارش ایانا از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان، رضا قهری مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بم گفت: برداشت گندم و جو در مزارع این شهرستان از نیمه دوم اردیبهشت ماه توسط یک دستگاه کمباین بومی و همچنین به صورت دستی و دروگر در سطح 1050 هکتار مزارع آغاز شد.

وی با بیان اینکه این مزارع شامل 800 هکتار گندم و250 هکتارجو است، افزود: برداشت محصول تا پایان تیر ماه ادامه دارد و پیش بینی می شود از هر هکتار مزرعه گندم 3 هزار و 300 کیلوگرم محصول و از هر هکتار مزرعه جو 2 هزار و 500 کیلوگرم محصول تولید شود.

قهری گفت: ارقام کشت شده گندم شامل روشن، پیشتاز، ارگ و محلی است و با توجه به حضورمستمر کارشناسان ترویج کشاورزی جهت ارائه توصیه های فنی، تغذیه مناسب و پایش آفات و بیماریهای گندم و مبارزه با علفهای هرز در سطح شهرستان و خرید کمباین جدید و جلوگیری از ریزش محصول پیش بینی می‌شود تا 10 درصد افزایش عملکرد نسبت به سال آینده وجود داشته باشد./

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید