Iranian Agriculture News Agency

پٰژوهش پیرامون تغییرات در روغن نخل

تحقیقات جدید، تولید کنندگان روغن نخل را به مدیریت بهتر زمین و محصول مجهز می کند/تولید روغن نخل با اصول محیط زیستی سازگاری دارد

پژوهشگران تکنیکی را توسعه داده اند که نوید بخش کمک به تولیدکنندگان روغن نخل است که بتوانند تولیدات خود را بهینه سازی کنند و تاثیرات زیست محیطی آن را کاهش دهند.

تحقیقات جدید، تولید کنندگان روغن نخل را به مدیریت بهتر زمین و محصول مجهز می کند/تولید روغن نخل با اصول محیط زیستی سازگاری دارد

پژوهشگران تکنیکی را توسعه داده اند که نوید بخش کمک به تولیدکنندگان روغن نخل است که بتوانند تولیدات خود را بهینه سازی کنند و تاثیرات زیست محیطی آن را کاهش دهند.

به گزارش ایانا از وبسایت ساینس دیلی این پژوهش که توسط لنیک پاردون دانشجوی دکترا انجام شده است، بر عملکرد محصول، انتشار اکسید نیتروژن و آبشویی نیتروژن متمرکز شده است.

این یافته ها در آخرین شماره مجله پژوهش محصولات زراعی ( field crops research ) چاپ شده است. یکی از نویسندگان این پژوهش، پل نلسون دانشیار دانشگاه جیمز کوک می گوید روغن نخل یک محصول غذایی مهم است، تقریبا حدود ۳۰ درصد تقاضای جهانی برای روغن نباتی را تامین می کند.

او می گوید: "این پژوهش یک ابزار ارزشمند خواهد بود و برای تصمیم گیری در مورد زراعت می تواند مورد استفاده قرار گیرد، به تولیدکنندگان اطلاعاتی خواهد داد که در تصمیم گیری به آن ها کمک می کند و این مسئله هم برای تولید خوب است و هم برای محیط زیست."

وی افزود: "بسیاری از تولیدکنندگان روغن نخل که ما با آن ها کار می کنیم علاقه مندند که از نظر محیط زیستی درست عمل کنند، اما تا امروز برای آن ها دشوار بوده است که پیش بینی کنند چگونه تغییرات در مدیریت می تواند تولیدات آن ها و تاثیرات بر محیط زیست را تحت تاثیر قرار دهد."

آقای پاردون و همکارانش تاثیرات مدیریت و شرایط محیطی در چرخه نیتروژن را با استفاده از داده های جمع آوری شده از سه مزرعه شبیه سازی کردند.

این شبیه سازی، همزمان تغییرات در تولید و تاثیرات زیست محیطی مرتبط با شیوه های کشت مختلف را پیش بینی می کرد، مانند کوددهی و کاشت گیاهان پوششی.

دکتر نلسون می گوید که روغن نخل یک منبع بسیار مولد روغن نباتی است که می تواند با یک روش سازگار با محیط زیست مدیریت شود.

وی می گوید: "لازم است که این مسسله را در ذهن داشته باشیم که تولید همان میزان روغن نباتی از محصولات جایگزین، به طور تقریبی نیازمند هفت برابر زمینی است که روغن نخل در آن پرورش می یابد. علم، نقش مهمی در بهبود تولیدات و پایداری کشاورزی مناطق استوایی بازی می کند. این پژوهش شامل تیمی از دانشمندان استرالیا، فرانسه، خلیج پاپوا، گینه نو و اندونزی می شود که حجم بزرگی از داده های مورد نیاز را جمع آوری و تحلیل کردند."

او در خاتمه گفت: "این تکنیک به ویژه برای پرورش دهندگان روغن نخل سازگار با محیط زیست مفید است که بدون پاک سازی جنگل ها و با موافقت کامل و عادلانه با زمینداران و شیوه های خوب مدیریت زمین، تولید می شود."

مترجم: بهاران پدرام

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید