Iranian Agriculture News Agency

در راستای کاهش باقی مانده آفت کش ها در محصولات کشاورزی استرالیا

سیب و گلابی با استانداردهای ملی مواد غذایی استرالیا مطابقت داده شد/سطح سلامتی سیب و گلابی استرالیا بیش از 96 درصد است

براساس آخرین بررسی ها در مورد باقی مانده مواد شیمیایی (آفت کش ها و سموم) ،سیب و گلابی بالاترین مطابقت را با استانداردهای ملی داشتند.

سیب و گلابی با استانداردهای ملی مواد غذایی استرالیا مطابقت داده شد/سطح سلامتی سیب و گلابی استرالیا بیش از 96 درصد است

براساس آخرین بررسی ها در مورد باقی مانده مواد شیمیایی (آفت کش ها و سموم) ،سیب و گلابی بالاترین مطابقت را با استانداردهای ملی داشتند.

به گزارش ایانا از ویکلی تایمز ناو، این در حالی است که در راستای طرح وزارت منابع کشاورزی و آب ، دردوره 2015-2016، 282 نمونه سیب و 94 گلابی برای مطابقت با میزان سطح باقی مانده آفت کش ها و داروهای دامی با استانداردهای مواد غذایی استرالیا مورد بررسی قرار گرفتند.

نتیجه ای که به دست آمد، ، نرخ انطباق کلی در 2015-2016، برای سیب 97.9 درصد بود که در مقایسه با نرخ 95.9 درصد سال گذشته ، افزایش را نشان داد، همچنین برای گلابی این میزان 95.7 درصد بود ، که از نرخ سال گذشته یعنی 97.8 درصد پایین تر بود.


با این حال سخنگوی وزارتخانه گفت: " طی 10 سال گذشته صنعت سیب و گلابی استرالیا از میزان درجه بالای مطابقت با استانداردهای استرالیا برخوردار بوده اند. این نشان می دهد که صنعت سیب و گلابی در استفاده از محصول و مواد شیمیایی کشاورزی مطابق با روش های مناسب کشاورزی عمل کرده اند ، به طوری که اطمینان بازارهای بین المللی در مورد میزان باقی مانده موادشیمیایی و آلایندگی در سیب و گلابی استرالیا ، جلب شده است."

وی افزود: "برنامه مطابقت سیب و گلابی برای باقی مانده سموم ، همراه با نظارت تصادفی انجام می شود و این تضمینی است تا صنعت سیب و گلابی ، استاندارد مواد غذایی و کیفیت مورد نیاز را برای بازارهای داخلی و بین المللی پیدا کنند. این در حالی است که نمونه ها به صورت تصادفی از تولید کنندگان در این صنعت انتخاب می شوند و این اقدام با هدف تحت پوشش قراردادن نمونه های بیشتری ازتولیدکنندگان در سال است ."

ترجمه: فرحناز سپهری

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید