Iranian Agriculture News Agency

با اصلاحیه جدید سازمان ملی استاندارد صورت گرفت:

اجازه استفاده از خمیرمرغ، به شرط رعایت ضوابط

اگرچه سازمان ملی استاندارد، ممنوعیت استفاده از خمیرمرغ را لغو کرده، اما این موضوع وابسته به رعایت اصول و مقرراتی از طرف کارخانه‌هاست که باید در آن چارچوب صورت گیرد.

اجازه استفاده از خمیرمرغ، به شرط رعایت ضوابط

اگرچه سازمان ملی استاندارد، ممنوعیت استفاده از خمیرمرغ را لغو کرده، اما این موضوع وابسته به رعایت اصول و مقرراتی از طرف کارخانه‌هاست که باید در آن چارچوب صورت گیرد.

به گزارش خبرنگار ایانا، موضوع ممنوعیت استفاده از خمیرمرغ، حدود سه سال است که در رسانه‌ها پیچیده و اعتراض بسیاری از کارخانه‌دار‌ها را برانگیخته است. این در حالی بود که سازمان دامپزشکی کشور، برخلاف سازمان‌های غذا و دارو و استاندارد، با بهره‌برداری از خمیرمرغ در کارخانه‌های تولید سوسیس و کالباس مشکلی نداشت و همیشه بر لزوم به کارگیری آن به صورت بهداشتی تأکید می‌کرد.

کارشناسان معتقد بودند که در صورت لغو ممنوعیت استفاده از خمیر مرغ، می‌توان سالانه بیش از 20 هزار تن در گوشت مرغ، صرفه‌جویی کرد. زیرا حدود 22 تا 23 درصد گوشت در اسکلت مرغ باقی مانده و بهره‌برداری از آن هیچ مشکلی نخواهد داشت.

حال پس از گذشت حدود سه سال، سازمان ملی استاندارد با برداشتن بند ممنوعیت این ماده اولیه به شرط رعایت موارد ذکر شده، کارخانه‌ها را مجاز به استفاده از خمیر مرغ کرده است. به عبارتی کارخانه‌ها تنها می‌توانند از خمیر مرغ تولید شده در کارخانه خود بهره‌برداری کنند و حق صدور آن به واحدهای دیگر را نخواهند داشت. این در حالی است که شاید حدود 90 درصد خمیر مرغی که می‌تواند تولید شود، در واحدهای قطعه‌بندی بوده و کارخانه‌ها اجازه ندارند از خمیرمرغ استحصال شده از این واحدها استفاده کنند./

V-960327-03


انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید