Iranian Agriculture News Agency

برنامه توسعه محصولات ارگانیک در چین

توسعه کشت خیار ارگانیک گلخانه‌ای در چین/ در سال‌های اخیر خیار ارگانیک نزد چینی‌ها محبوبیت بیشتری پیدا کرده است

" فرآیند تولید سبزیجات ارگانیک، از طریق روش عدم استفاده از مواد شیمیایی و یا دستکاری ژنتیکی انجام می شود. علاوه بر این، سبزیجات تحت قوانین طبیعت و نظریه بوم شناسی تولید می شوند. در راستای افزایش کیفیت زندگی مردم، همراه با توسعه دانش در زمینه تولید مواد غذایی سالم، مصرف کنندگان بیشتر به سبزیجات ارگانیک روی آورده اند." این مطالب را Qiu Xianxiong ، از شرکت توسعه کشاورزی Hubei Xing Fu ، گفت.

توسعه کشت خیار ارگانیک گلخانه‌ای در چین/ در سال‌های اخیر خیار ارگانیک نزد چینی‌ها محبوبیت بیشتری پیدا کرده است

" فرآیند تولید سبزیجات ارگانیک، از طریق روش عدم استفاده از مواد شیمیایی و یا دستکاری ژنتیکی انجام می شود. علاوه بر این، سبزیجات تحت قوانین طبیعت و نظریه بوم شناسی تولید می شوند. در راستای افزایش کیفیت زندگی مردم، همراه با توسعه دانش در زمینه تولید مواد غذایی سالم، مصرف کنندگان بیشتر به سبزیجات ارگانیک روی آورده اند." این مطالب را Qiu Xianxiong ، از شرکت توسعه کشاورزی Hubei Xing Fu ، گفت.

به گزارش ایانا از سایت فرش پلازا ، وی گفت: "امسال زمان تولید برای خیار ارگانیک از ماه می آغاز می شود و تا ماه نوامبر ادامه دارد. قیمت خیار ارگانیک حدود دو برابر خیار معمولی است. این درحالی است که قیمت بازار برای خیار ارگانیک در سال گذشته به همین نرخ بوده است. البته حجم فروش رشد کرده، چراکه در طی این سال ها خیار ارگانیک نزد مردم محبوبیت بیشتری پیدا کرده است."

Qiu Xianxiong افزود: "در مقایسه با خیار طبیعی، خیار ارگانیک نه تنها ترد و دارای اندازه معقول است بلکه طعم تازه هم دارد. علاوه بر این، خیار ارگانیک نسبت به خیار معمولی که با مواد شیمیایی رشد یافته، داری عمر مفید بیشتری است."

او در ادامه گفت: "در اژو ( Ezhou ) در هوبئی ( Hubei )، گلخانه خیار ارگانیک داریم. ما برای آزمایش با حدود 6 مو (واحد مساحت در سیستم اندازه گیری چین) تولید را آغاز کردیم. پس از آن به تولید در 55 مو، اقدام کردیم همچنین در آینده، قصد داریم تا به 300-500 مو افزایش دهیم. در حال حاضر، ما خیار ارگانیک را تحت نام تجاری ثبت شده "زینگ فو"( Xing Fu ) به فروش می رسانیم . "

گفتنی است، Qui Xianxiong و شرکت اش محصولات خود را به طور مستقیم و از طریق شرکت های، آنلاین و آفلاین، به ووهان (شهری در چین) و شهرهای اطراف می فروشند. در حال حاضر از طریق WeChat و از طریق راهاندازی تجارت الکترونیک منطقه ای محصولات را می فروشند.

وی یادآور شد: "همچنین از طریق همکاری با شرکت کشاورزی تایوانی محصولات ما بهبود یافته است. اکنون دو پزشک از سازمان معروف کشاورزی تایوان مسئول بهبود خاک و غربالگری هستند، علاوه بر این، ما به شدت فرآیندهای تولید محصول ارگانیک را دنبال می کنیم."

Xianxiong گفت: "اکولوژی ارگانیک پایه و اساس تولید ما است که این باعث می شود محصولات طبیعی با طعم خوب تولید شود. در آینده، ما امیدواریم تا بازار خود را از شمال به شیان و از جنوب به شانگ های و گوانجو گسترش دهیم، همچنین در نظر داریم تا محصولات خود را به کشورهای دیگر صادر کنیم."

ترجمه: فرحناز سپهری


انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید