Iranian Agriculture News Agency

پروژه فائو برای حمایت از خانوار عراقی درگیر در جنگ

مرغ، گلخانه و زنبور عسل کلید بازگرداندن معیشت در عراق

پروژه سازمان خواربار وکشاورزی ملل متحد(فائو) از معیشت هزاران خانواده آسیب پذیر عراقی و پناهنده که تحت تاثیر درگیری در شمال عراق قرار گرفته اند، حمایت می کند.

مرغ، گلخانه و زنبور عسل کلید بازگرداندن معیشت در عراق

پروژه سازمان خواربار وکشاورزی ملل متحد(فائو) از معیشت هزاران خانواده آسیب پذیر عراقی و پناهنده که تحت تاثیر درگیری در شمال عراق قرار گرفته اند، حمایت می کند.

به گزارش ایانا از سایت فائو، این پروژه با حمایت های مالی آلمان و با اجرای بخشداری استان های اربیل و دهوک عراق انجام می شود، به طوری که هدف آن آموزش کشت سبزیجات گلخانه ای به پناهندگان سوری، حمایت از خانواده های عراقی برای پرورش مرغ به منظور تولید تخم مرغ و گوشت، آموزش و ارائه ابزار برای زنبور داری و فرآوری مواد غذایی است.

طی سال ها جنگ در عراق، 3.2 میلیون نفر در ناامنی غذا به سر برده اند از جمله کسانی که امرار معاش شان به کشاورزی وابسته بوده، این درحالی است که بیش از سه میلیون آواره عراقی باعث شده تا منابع جوامع میزبان تحت فشار قرار گیرد. همچنین 240 هزار پناهنده سوری در عراق زندگی می کنند، که 97 درصد از آن ها در اردوگاه ها یا مناطق شمال عراق اقامت دارند.

فادل ال-زوبی، نماینده فائو در عراق گفت: "خانواده ها در حال مبارزه هستند، به طوری که برخی مقدار مواد غذایی و یا تعداد وعده های غذایی روزانه خود را کاهش داده اند و یا به فروش دارایی های مولدشان اقدام کرده اند."

وی افزود: "این پروژه از تلاش های دولت برای کاهش وابستگی بلند مدت به کمک های فوری غذایی و توانمند کردن افراد برای بازیابی سریع تر معیشت شان حمایت می کند."

در هفته نخست ژوئن 2017، دو هزار و 400 نفر از 150 روستا، 9 هزار و 600 مرغ، خوراک طیور ، تجهیزات نوشیدن و 80 تن خوراک دریافت کردند. دریافت کنندگان از آوارگان جنگ و پناهندگان بودند.

این درحالی است که در طول یک سال از یک نژاد مرغ تقریبا 1.38 میلیون تخم مرغ و یک هزار و 200 کیلوگرم گوشت می توان به دست آورد ، به طوری که می تواند برای خانواده ها غذا و و از فروش تخم مرغ مازاد ، درآمد فراهم کند. هر خانواده 23 مرغ دریافت کرد، که می تواند در حدود سه هزار و 450 تخم مرغ و 30 کیلوگرم گوشت در سال تولید کند.

دو هزار و 400 نفر هم از آموزش، ابزار و تجهیزات زنبورداری برای تولید عسل و فرآورده های لبنی، میوه (برای تولید مربا و میوه های خشک) بهره برده اند.

همچنین سه هزار پناهنده سوری در اردوگاه کوشتاپا ( Qushtapa ) در استان اربیل و اردوگاه دومیز در استان دهوک، در زمینه تولید سبزیجات گلخانه ای آموزش می بینند. این درحالی است که به دلیل تقاضای بالای بازار ، تمرکز در آغاز در 10 گلخانه در هر اردوگاه روی کشت گوجه فرنگی و خیار خواهد بود.

از درآمد فروش سبزیجات، خانواده ها قادر به خرید مواد غذایی اضافی و سایر ملزومات خواهند بود. در عین حال، ساکنان اردوگاه و مردم اطراف می توانند سبزیجات گلخانه ای را در دو فصل سال خریداری کنند.

بودجه این پروژه توسط کمک مالی 1.6 میلیون دلاری وزارت همکاری و توسعه اقتصادی آلمان ( BMZ ) ، از طریق (GIZ) (1) تامین شده است.

ترجمه: فرحناز سپهری

پی نوشت:

1- Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH : یک سازمان توسعه ای آلمان که مقر آن در شهر بن و اشبورن قرار دارد و ارائه دهنده خدمات در زمینه همکاری های توسعه بین المللی است.

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید