هرمزگان 33 درصد نیاز گندم خود را تولید میکند
هرمزگان با سطح زیرکشت گندم آبی 12 هزار و 640 هکتار و تولید سالاانه 62 هزار تن حدود 33 درصد نیاز گندم استان را تأمین میکند.
هرمزگان با سطح زیرکشت گندم آبی 12 هزار و 640 هکتار و تولید سالاانه 62 هزار تن حدود 33 درصد نیاز گندم استان را تأمین میکند .
به گزارش ایانا از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان، رئیس سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت: هرمزگان با تولید سالیانه 62هزارتن گندم حدود یک درصد نیاز کشوری را تامین می کند .
ناصر حیدری پوری افزود: در سال زراعی 96-95 سطح زیرکشت گندم در استان 12هزارو 640 هکتار بود که از این سطح 12هزارو289 هکتار از چتر حمایتی بیمه ای برخوردار بودند .
وی ادامه داد: در بخش زراعت استان 3 هزارو 100 نفر بطور مستقیم و 1500 نفر بطور غیرمستقیم فعالیت دارند .
این مقام مسئول اظهار کرد: در سال زراعی 96-95 شاهد افزایش خرید گندم مازاد بر مصرف کشاورزان به میزان 58هزارو277تن بودیم که نسبت به سال قبل 5 درصد افزایش داشته است .
حیدری پوری اظهار داشت: همچنین 2 هزارو 839 تن گندم بذری ازنوع گواهی شده، مادری و پرورشی از بهره بردارن خریداری شد که تقریبا تمامی نیاز بذری کشاورزان استان در سال زراعی آتی را تامین می کند .
این مقام مسئول اظهار داشت: بهره گیری از شیوه های کشت بر روی نوار تیپ باعث افزایش تولید در محصول گندم شده است .
حیدری پوری خاطرنشان کرد:شهرستان حاجی آباد رتبه اول تولید گندم دراستان را دارد . شهرستان های رودان، میناب، بستک، بندرعباس و پارسیان از دیگر مناطق تولید گندم در استان هستند .
حیدری پوری ادامه داد: خاک ورزی، کشت به موقع، تجهیز مزارع به امکاناتی همچون دستگاه های خطی کار و اجرای طرح هایی همچون کشاورزی حفاظتی، اجرای طرح پهنه بندی، بهره گیری کارشناسان ناظر در قالب کلینیک گیاه پزشکی، مبارزه با آفات از جمله سن و شته و علف های هرز از مهمترین دلایل افزایش عملکرد در تولید گندم بوده است .
وی ضمن تشریح برنامه های وزارت جهاد کشاورزی در تامین امنیت غذایی کشور تصریح کرد: افزایش بهره وری در بخش کشاورزی، شناسایی و بهره گیری از ظرفیت های تولید جدید و گسترش صادرات از اولویت های وزارت جهاد کشاورزی در سال 96 است .
وی یاد آور شد: برداشت گندم در هرمزگان از اواسط فروردین ماه شروع وتا اوایل تیر ماه ادامه دارد./
دیدگاه تان را بنویسید