Iranian Agriculture News Agency

میزان صادرات ادویه جات هند افزایش یافت

فلفل چیلی همچنان ادویه ای با بیشترین تقاضا

ارزش صاردات ادویه جات هند به میزان 17664.61 کرور روپیه (2633.30 میلیون دلار ) و حجم 9،47،790 تن در دوره زمانی 2016-2017 افزایش یافت.

فلفل چیلی همچنان ادویه ای با بیشترین تقاضا

ارزش صاردات ادویه جات هند به میزان 17664.61 کرور روپیه (2633.30 میلیون دلار ) و حجم 9،47،790 تن در دوره زمانی 2016-2017 افزایش یافت.

به گزارش ایانا از وبسایت economictimes.indiatimes این افزایش به میزان 12 درصد در حجم ، 9 درصد در ارزش معامله شده و 6 درصد بر حسب ارزش دلار در یک سال پیش ثبت شده است. در حالی که در دوره زمانی 2015-2016 صادرات 8،43،255 تن ، به ارزش 16238.23 کرور روپیه ( 2482.83 میلیون دلار) بود.

رئیس اداره ادویه ، Dr A. Jayathila گفت: "این درحالی است که هند از رکوردهای خود در این زمینه پیشی گرفته است و این افزایش صادرات در بازارهای بین المللی به دلیل تقاضای بالا برای ادویه جات با کیفیت هند و همراه با رقابت شدید در بازارهای جهانی است، همچنین به دلیل مقررات ایمنی غذایی سخت که در حال حاضر در زمینه تجارت بین المللی کالا تعریف شده، به دست آمده است."

گفتنی است ، فلفل چیلی همچنان ادویه ای با بیشترین تقاضا در 2016-17 به ثبت رسیده است، به طوری که دارای صادرات بالغ بر 4،00،250 تن و ارزش 5070.75 کرور روپیه بوده که افزایش 15 درصد در حجم و 27 درصد در ارزش را نشان می د هد.

زیره، به عنوان دومین ادویه بابیشترین میزان صادرات شناخته شد، به طوری که افزایش 22 درصد در حجم و 28 درصد در ارزش رسید. در مجموع 1،19،000 تن زیره به ارزش 1963.20 کرور روپیه از هند در دوره 2016-2017 صادر شد.

افزایش تقاضای جهانی برای زردچوبه، به خصوص در بخش دارویی، به ارقام صادراتی 1،16،500 تن در حجم و 1241 کرور روپیه از لحاظ ارزش در 2016-2017 رسید.

همچنین ادویه ای که افزایش قابل توجهی نسبت به سال مالی پیش داشت، رازیانه است که به افزایش 129 درصد افزایش در حجم و 79 درصد در ارزش رسید و همچنین صادرات سیر، جوز هندی و celery (نوعی ادویه با گیاه کرفس تهیه می شود) با افزایش رو به رو بودند.

ترجمه: فرحناز سپهری

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید