Iranian Agriculture News Agency

تکنولوژی حفاظت از آب پیشرفته تر می شود

حفاظت از منبعی ارزشمند: حفاظت از آب در کشاورزی/ 3 درصد آب کره زمین شیرین است/ فیتوباک، مانع ورود آلاینده‌ها به سیستم‌های فاضلاب یا سازه‌های آبی اطراف آن‌ها

جلوگیری از آلودگی آب برای حفاظت از محصول؛ دستاوردی که ناشی از این نگاه است که آب حیاتی ترین منبع زندگی بوده و بنابراین، محافظت از آب عنصری ضروری در کشاورزی پایدار است.

حفاظت از منبعی ارزشمند: حفاظت از آب در کشاورزی/ 3 درصد آب کره زمین شیرین است/ فیتوباک، مانع ورود آلاینده‌ها به سیستم‌های فاضلاب یا سازه‌های آبی اطراف آن‌ها

جلوگیری از آلودگی آب برای حفاظت از محصول؛ دستاوردی که ناشی از این نگاه است که آب حیاتی ترین منبع زندگی بوده و بنابراین، محافظت از آب عنصری ضروری در کشاورزی پایدار است.

به گزارش ایانا از وبسایت "ریسرچ بایر"، متخصصان علوم محصولات زراعی بایر (Bayer) سیستم نوآورانه ای برای کشاورزان طراحی کردند که از آلودگی آب های سطحی، مثلاً با عوامل حفاظت از محصول، جلوگیری می کند. هر نوعی از آفت کش ها که در آب شستشوی پس از پاکسازی مزارع به جای می ماند، دقیقاً به همان شیوه طبیعی شان شکسته شده و فقط کارآمدتر می شود.

چالش: آب شیرین منبع مهم کشاورزی و یکی از نیازهایی است که کشاورزان باید به شیوه پایدار از آن استفاده کنند.

راه حل: محققان بایر یک سیستم زیستی برای تصفیه کردن آب استفاده شده برای پاکسازی تجهیزات پاششی به وجود آورده اند.

مزایا: سیستم فیتوباک (Phytobac) روش ساده ای برای کشاورزی پایدار و حفاظت از محیط زیست را برای کشاورزان ایجاد می کند.

"71 درصد سطح کره زمین را آب پوشانده است که تنها 3 درصد از آن آب شیرین است."

سیستم پاکسازی زیستی کشاورزی

سیستم فیتوباک که کارشناسان بایر آن را به وجود آورده اند، تضمین می کند که آلاینده ها نمی توانند هنگامی که تجهیزات پاششی مزارع پر یا تمیز می شوند، وارد سیستم های فاضلاب و یا سازه های آبی اطراف آن ها شوند. ابتدا آب آلوده در مخزنی از گِل، جائی که خاک سخت به شکل رسوب حل می شود، جریان می یابد.

مایع باقی مانده شفاف در مخزن دوم ذخیره و در ظرف فرعی (زیرین) که با خاک زراعی و کاه پرشده با مقادیر مشخصی تغذیه می شود. کاه نقش منبع اضافی کربن را دارد که تجزیه میکروبی را افزایش می دهد. عناصر نظارتی و اندازه گیری، سطوح رطوبت خاک را تنظیم می کنند و شرایط ایده آلی را برای میکروارگانیزم هایی از قبیل باکتری ها و قارچ ها به وجود می آورند. این آنزیم ها با کمک های کوچک شان باقی مانده قارچ کش ها، علف کش ها و حشره کش ها را کاهش می دهند، در حالی که آب تبخیر می شود.

ترجمه: مهشید جلالیان

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید