Iranian Agriculture News Agency

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی کردستان خبر داد؛

افزایش دما و کاهش جوجه‌ریزی عامل گرانی گوشت مرغ

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان گفت: افزایش قیمت گوشت مرغ در چند روز گذشته به علت افزایش دما و کاهش جوجه ریزی در مناطق جنوبی کشور بوده است.

افزایش دما و کاهش جوجه‌ریزی عامل گرانی گوشت مرغ

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان گفت: افزایش قیمت گوشت مرغ در چند روز گذشته به علت افزایش دما و کاهش جوجه ریزی در مناطق جنوبی کشور بوده است.

به گزارش ایانا از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان، جعفری گفت: در هفته اخیر قیمت گوشت مرغ روند صعودی داشته و از قیمت 69 هزار و 900 تا 71 هزار و 900 ریال به 78هزار تا 81هزار در مورخه 18 تیر رسیده است.

وی افزود، این در حالی است که استان کردستان از لحاظ تولید گوشت مرغ ضمن تامین نیازهای شهروندان حدود 45 درصد مازاد تولید داشته و عمدتاً به استان های کرمانشاه، همدان، تهران، آذربایجان غربی و سایر استان ها صادر می کند.

جعفری خاطر نشان کرد، با توجه به اعلام سهمیه جوجه ریزی از مرکز در چند ماه گذشته حتی از سهمیه مذکور نیز تعداد جوجه ریزی در استان بیشتر بوده است، به طوری که سهمیه جوجه ریزی استان 2 میلیون و 640هزار قطعه در ماه بوده و در ماه های فروردین 3 میلیون و 194 هزار و 755، اردیبهشت 3 میلیون و 103 هزار و 990 و خرداد 2 میلیون و 727 هزار و 95 قطعه جوجه ریزی صورت پذیرفته که معادل 17هزر تن گوشت مرغ است.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان ادامه داد: با توجه به مصرف سرانه استان که حدود 10هزار تن در ماه های اردیبهشت، خرداد و تیر بوده به مصرف استان اختصاص داشته و 7000 تن ماباقی به سایر استانهای کشور صادر می شود.

وی عنوان کرد: در تمام کشور این افزایش صورت پذیرفته به طوریکه قیمت مرغ زنده درب مرغداری استان تهران در18 تیر ماه 5 هزار و 300 تا 5 هزار و500، آذربایجان شرقی 5 هزار و 500 تا 5 هزار و 700، آذربایجان غربی 5 هزار و 630، همدان 5 هزار و450، زنجان 5 هزار و 500، کردستان 5 هزار و 500، کرمانشاه 5 هزار و 400، و گوشت مرغ مصرف کننده در همان تاریخ در تهران 8هزار تا 8 هزار و 400، آذربایجان شرقی 8هزار تا 8 هزار و 500، آذربایجان غربی 8 هزار و 200 تا 8 هزار و300، زنجان 8هزار، همدان 7 هزار و 800 تا 7 هزرا و900، کرمانشاه 7 هزار و700 تا 7 هزار و 800 تومان است.

جعفری خاطرنشان کرد: با توجه به اعلام آمادگی شرکت پشتیبانی امور دام استان در جهت تنظیم بازار مرغ منجمد از محل ذخیره، هریک کیلو گرم مرغ منجمد 53هزار ریال در اختیار فروشگاه های زنجیره ای عمده و تعدادی از فروشگاه های داخل شهر قرار گرفته تا با قیمت 57 هزار ریال برای هر یک کیلو گرم توزیع می شود، و بدون محدودیت آماده تحویل و توزیع در سطح استان است./

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید