Iranian Agriculture News Agency

کاهش 40 درصدی تولید جو در استان زنجان

مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان گفت: سال زراعی جاری 20 هزار هکتار از اراضی زراعی استان زنجان به جو دیم و 8 هزار و 720 هکتار به جو آبی اختصاص داده شده است.

کاهش 40 درصدی تولید جو در استان زنجان

مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان گفت: سال زراعی جاری 20 هزار هکتار از اراضی زراعی استان زنجان به جو دیم و 8 هزار و 720 هکتار به جو آبی اختصاص داده شده است.

به گزارش ایانا از زنجان، حسین عامری با بیان اینکه سال زراعی جاری 70 درصد مزارع جو دیم و 50 درصد مزارع جو آبی در استان زنجان دچار خسارت سرمازدگی شده است، عنوان کرد: خسارت سرمازدگی در مزارع جو بین 20 تا 50 درصد متغیر بوده است.

وی با بیان اینکه سرمازدگی و شرایط اقلیمی امسال باعث شد متوسط عملکرد جو دیم در استان زنجان به 600 کیلوگرم در هکتار و متوسط عملکرد جو آبی به 3 هزار و 800 کیلوگرم برسد، بیان داشت: سال گذشته متوسط عملکرد جو دیم در استان یک تن و جو آبی 4 تن و 200 کیلوگرم در هر هکتار بوده است.

عامری با اشاره به برداشت 12 هزار تن جو دیم و 33 هزار و 136 تن جو آبی طی سال جاری در استان زنجان تصریح کرد: امسال در مجموع 45 هزار و 136 تن جو در استان برداشت می شود.

مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان «آبیدر»، «سهند»، «ماکویی» و «بهمن» را ارقام مورد کشت جو در استان برشمرد و افزود: جو رقم «جلگه» از ارقام با نیاز آبی پایین و عملکرد بالاست که از سال زراعی آینده به صورت آبی در استان کشت خواهد شد.

عامری خاطرنشان کرد: تولید جو استان زنجان امسال نسبت به سال گذشته کاهش 40 درصدی دارد./

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید