Iranian Agriculture News Agency

مرکز آمار ایران خبر داد:

کاهش قیمت تولید محصولات مرغداری در بهار امسال نسبت به زمستان 95

گزارش شاخص قیمت تولیدکننده محصولات مرغداری‌های صنعتی کشور در بهار امسال منتشر شد.

کاهش قیمت تولید محصولات مرغداری در بهار امسال نسبت به زمستان 95

گزارش شاخص قیمت تولیدکننده محصولات مرغداری‌های صنعتی کشور در بهار امسال منتشر شد.

شاخص قیمت تولیدکننده محصولات مرغداری‌های صنعتی کشور در بهار سال 1396 به عدد 250.63 رسید که 3.77 درصد نسبت به فصل قبل (تورم فصلی) کاهش و 19.94 درصد نسبت به فصل مشابه سال قبل (تورم نقطه به نقطه)، افزایش داشته است. گروه مرغ و گروه تخم‌مرغ به ترتیب با کاهش 0.41 و 12.71 درصدی، کاهش 3.77 درصدی شاخص نسبت به فصل قبل را رقم زده‌اند. همچنین گروه مرغ و تخم‌مرغ به ترتیب با 17.44 و 31 درصد افزایش، باعث رشد 19.94 درصدی شاخص نسبت به فصل مشابه سال قبل را داشته‌اند. تغییر شاخص در چهار فصل منتهی به بهار 1396 نسبت به چهار فصل منتهی به بهار 1395، 16.50 درصد (تورم سالانه) افزایش داشته است.


شاخص استانی

بررسی شاخص قیمت تولیدکننده محصولات مرغداری‌های صنعتی کشور در بهار سال 1396 نشان می‌دهد که تمامی استان‌های کشور به‌جز کرمانشاه نسبت به فصل مشابه سال قبل با افزایش روبه‌رو بوده و بیشترین میزان افزایش مربوط به استان مازندران با 40.23 درصد است. استان کرمانشاه 1.85 درصد نسبت به فصل مشابه سال قبل کاهش داشته است. به علاوه استان‌های کرمان و البرز به ترتیب با 13.54 درصد افزایش و 17.41 درصد کاهش به ترتیب بیشترین افزایش و کاهش قیمت را نسبت به فصل قبل تجربه کرده‌اند.

به کانال ایانا در تلگرام بپیوندید


شاخص گروه‌های اصلی

مرغ

در بهار 1396 شاخص گروه مرغ به 281.21 واحد رسیده که به ترتیب نسبت به فصل قبل 0.41 درصد کاهش و 17.44 درصد نسبت به فصل مشابه سال قبل افزایش یافته است. همه اقلام این گروه شامل پولت، مرغ گوشتی و جوجه یکروزه به ترتیب 18.32، 11.05 و 46.94 درصد نسبت به فصل مشابه سال قبل افزایش داشته‌اند. همچنین پولت، مرغ گوشتی به ترتیب 1.09 و 1.76 درصد نسبت به فصل قبل کاهش داشته‌اند. دیگر قلم گروه، جوجه یک روزه 4.69 درصد نسبت به فصل قبل افزایش یافته است.


تخم‌مرغ

در بهار 1396 شاخص گروه تخم‌مرغ به 179.32 واحد رسیده که نسبت به فصل قبل 12.71 درصد کاهش و نسبت به فصل مشابه سال قبل 31.0 درصد افزایش داشته است. در این گروه تخم‌مرغ نطفه‌دار و تخم‌مرغ خوراکی به ترتیب 4.47 و 20.59 درصد نسبت به فصل قبل کاهش نشان می‌دهد. همچنین اقلام مذکور نسب به فصل مشابه سال قبل به ترتیب 34.82 و 26.86 درصد افزایش داشته است.


سایر

این گروه شامل کود است که به ترتیب 0.21 و 0.52 درصد نسبت به فصل قبل و فصل مشابه سال قبل افزایش داشته است./

V-960516-02

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید